TÜGVA Bilecik Temsilciliği’ne Aydoğar Atandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi avukatı Hasan SEVİNÇ’ten sonra Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Temsilciliği görevine TÜGVA Bilecik İdari İşler Koordinatörü İbrahim AYDOĞAR getirildi. TÜGVA Genel Başkanı İsmail EMANET tarafından ataması yapılan İbrahim AYDOĞAR ve Ekibi 31 Aralık Pazar günü yapılan Genel Kuruldan sonra görevine başladı.

Düzenlenen Genel Kurul’a Genel Başkan Yardımcısı Dr. Esra KARABAL ve Bölge Teşkilat Sorumlusu Mehmet ÖZCAN katıldı. İl Temsilcisi İbrahim AYDOĞAR yaptığı konuşmada; “Hepimizin malumudur ki; Vakıf kurumu dinimiz ve tarihimizdeki yeri çok önemlidir. Osmanlı’da bir ferd vakıf şifahahesinde doğar, vakıf bir beşikte sallanır, vakıf bir mektepte okur ve netice de vakıf bir tabut ile ahirete yolcu edilir. Rabbim; ecdadımızın Vakıf konusundaki bu hassasiyetini ve samimiyetini bizlere de nasip eylesin” dedi.

 

“Dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa içinde barındıran TÜGVA’nın bir mensubu olmaktan şeref duyuyorum. Allah izin verirse önümüzdeki 2 yıllık görev sürecimizde aynı yolda yürüdüğümüz kardeşlerimizle güzel çalışmalar yapmak nasip olacaktır diye ümit ediyorum. Ve inşallah yeni hedeflerimizle ve dik duruşumuzla önümüzde ki dönemlerde de Allah’ın dinine, ülkemizin ve ümmetin iyiliğine hizmet etmek için elimizden geleni yapacaklarını” söyledi.

Konuşmasında amaçlarını da belirten Aydoğar; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın hayalini kurduğu Yeni Türkiye’yi inşa edecek gençleri yetiştirmek olacaktır. Dinini bilen, onunla amel eden; memleketi için ter, mazlum İslam coğrafyaları için gözyaşı ve yeri geldiğinde şahadet için kanını döken bir gençlik yetiştirmek asli vazifemizdir. Rabbim izin verirse, dininin, dilinin, beyninin, ilminin, ırzının, evinin davacısı bir gençlik için çalışmaya gayret edeceklerini” belirtti.

 

Türkiyeli gençlerin; mazlum İslam coğrafyalarının umudu olduğunu söyleyen Aydoğar; “Biz TÜGVA ailesi olarakta bu sorumluluğun farkında olmalıyız. Hepimiz bilmeliyiz ki bir hareketin, bir teşkilatın başarılı olması için  samimiyetin, fedakârlığın ve ihlasın olması şarttır. “Essebebü Kel Failün” yani “Sebep olan yapan gibidir” düsturunu esas kabul edecek; vaktinden, ailesinden ve işinden fedakârlık edip, hayır için koşturan bir vakıf olmalıyız. Bu vesileyle buradan tüm İslam Alemi’ne, tüm mağdur ve mazlumlara selam ediyorum. İnşallah; gayret bizden, Tevfik Allah’tandır” diyerek Genel Kurula katılanlara teşekkür etti.

TÜGVA Bilecik Temsilciliği’ne Aydoğar Atandı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin