ÇAKIRPINAR KÖYÜ SAKİNLERİYLE BULUŞTULAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanlığı tarafından düzenlenen “Muhtarlar Köylerde Buluşuyor” programı Çakırpınar Köyü’nde gerçekleştirildi.

Çakırpınar köy kahvesinde gerçekleştirilen buluşmaya, Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can, Mahalli İdareler Müdürü İsmail Hakkı Elmas, Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, Köy ve Mahalle Muhtarları ile köylüler katıldı.

 

Köy sakinlerine belediyenin yeni çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi veren Başkan Yağcı, Şehirdeki gelişmeleri ve belediyecilik faaliyetlerini, belirli zaman dilimlerinde toplumun belirli kesimlerine aktardıklarını ve bu konuyu önemsediklerini dile getirdi.

 

Bilecik’teki gelişmeler hakkında vatandaşları hizmetler ve projeler hakkında bilgilendiklerini aktaran Yağcı, Gündeme ilişkin konuları da değerlendirme fırsatı bulduklarını sözlerine ekledi.

 

Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ise gerçekleştirilen toplantıda ilimiz ve belediyemiz çalışmaları hakkında bilgi sahibi olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve diğer konuklara teşekkür etti.

 

ÇAKIRPINAR KÖYÜ SAKİNLERİYLE BULUŞTULAR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin