BU ETKİNLİK KAÇMAZ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın ilk ayağıTürkiye'nin en büyük Enduro Parkının yapıldığı Bilecik’te gerçekleşecek. Ülkemizin en büyük ve zor parkurunda motosiklet yarışçıları kıyasıya mücadele verecekler. İlimizin tanıtımı için çok önemli olan Organizasyona İl dışından çok sayıda yarış tutkununun da katılması bekleniyor. Akasya Altı Atış Poligonu altı bölgesindeki parkurda düzenlenecek yarış, 20 Nisan Cumartesi günü Saat: 12.00’de başlayacak ve Saat 17.00’ye kadar devam edecek. Heyecanlı yarışların, 21 Nisan Pazar günü Saat 10.00’da başlayıp yine 17.00’de sona ereceği belirtildi.

Hafta sonu gerçekleştirilecek yarış için Bilecik halkını davet eden Belediye Başkanlığı tarafından da yarış alanına özel araç tahsis edileceği bildirildi. Yapılan duyuruda şu sözlere yer verildi: “Türkiye Enduro&ATV Şampiyonası 1. Ayak Yarışı Bilecik’te! Cumartesi ve pazar günü gerçekleştirilecek yarışmalara tüm vatandaşlarımız davetlidir.

"ÜCRETSİZ ULAŞIM SAĞLANACAK"

Yarışmaları takip etmek isteyen vatandaşlarımız için 20 Nisan Cumartesi günü saat 12:30 ile 17:30, Pazar günü ise 09:30 ile 17:30 saatleri arasında birer saat arayla Atatürk Parkı üzerinden etkinlik alanına ücretsiz olarak otobüs kaldırılacaktır.”

     

BU ETKİNLİK KAÇMAZ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin