Bilecik’te Taşeron İşçilerin Kadro Müracaatı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesinde çalışan taşeron işçiler, gerekli evraklar ve doldurdukları formları ilgili birimlere sunarak müracaatını yapmaya başladı.

Belediye binasında oluşturulan başvuru masasında sıra bekleyen işçileri ziyaret eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, uzun zamandır gündemde olan taşeron işçilere devlet güvencesi olacak kadro çalışmasının neticelendiğini belirterek, düzenlemenin gerçekleştirilmesinde emeği olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ile hükümete teşekkür etti.

Kadro alacak işçilerin yine aynı gönüllülük esasında çalışacaklarına inandığını ifade eden Yağcı, “Bununla birlikte işçilerimizin statü ve diğer şartları belediyenin ve devletin güvencesi altına alınmıştır. Biz bunun şehirlerimize, kurumlarımıza ve ülkemize katkı sağlayacağına inanıyoruz. İlgili birimlerimiz gerekli prosedürleri kısa zamanda tamamlamış olacaklar. Onlarla birlikte güzel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Bizlerin sorumluluğunun daha da arttığının farkındayız. Çünkü devletimiz ve hükümetimiz bizlere bu anlamda önem verdiler ve böyle bir düzenlemeyi gerçekleştirdiler.” diye konuştu.

Müracaatta bulunan işçiler de kendileri için güzel bir karar olduğunu, bundan sonra da aynı istekle çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Bilecik’te Taşeron İşçilerin Kadro Müracaatı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin