YENİPAZAR’A DOĞALGAZ MI GELİYOR?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, geçtiğimiz günlerde bir takım temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti.

Gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı, Hemşehrimiz Fatih Dönmez’i makamında ziyaret eden Özden, İlçelerine doğal gaz enerji hattı getirilmesiyle alakalı girişimlerde bulunduğunu kaydetti.

 

ÖZDEN: “DOĞALGAZ ENERJİSİNİN GETİRİLMESİ KONUSUNDA İSTİŞARELERDE BULUNDUK”

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Özden, şu ifadelere yer verdi:

 

“Enerji Bakanlığı Müsteşarımız Sayın Fatih DÖNMEZ’ i makamında ziyaret ettik. Hemşehrimiz olan Sayın Müsteşarımız ile İlçemize doğalgaz enerjisinin getirilmesi hususunda istişarede bulunduk. Misafirperverliği ve yakın ilgisinden dolayı şahsım ve ilçe halkımız adına teşekkür ederim. HER ŞEY YENİPAZAR VE HALKIMIZ İÇİN.”

YENİPAZAR’A DOĞALGAZ MI GELİYOR?
Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Ali Tuncel

Yeni pazar ilçenizi bir yatırım amaçlı olmak üzere geldiğimde parsel tarım aracılığıyla tanıdım,ilçe halkının sıcaklığı misafirperverliği ve yardımseverliği unutulmaz..Unutulmayacak bir başka kişide Belediye başkanınız Sn.İlhan bey: İnanılmaz insancıllığı kibir ve komplexden uzak kişiliği ve ilçesi için yerinde duramayan enerjisi bulunmaz ve alışık olmadığımız bir insan portföyü kendisini tanıyan bir yapancı inanın ne ilçeye ne çevreye nede alacağı araziye olan ilgi ve değeri düşünmeden karşısındaki kişi olan belediye başkanına yapar yatırımı o derece güvenilir ce varı yoğunu ilçe kalkınmasına adamış biri,Dilerim bu gibi değerli yöneticiler Türkiyemin her yerinde karşımıza çıkarlar .Tabiki bu gibi ülke gönüllülsü yerel yöneticileride önce halkı sonrada İktidarlar… Read more »

Bizi Takip Edin