BİLECİK’TE “HUZUR” OPERASYONU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye genelinde düzenlenen “Huzur” operasyonu kapsamında kafe ve eğlence mekanları denetlendi.


Trafik kontrollerinin de yapıldığı uygulamada, kafelerde çalışanlar ile müşteriler, Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgulamasına tabi tutuldu.

 

İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ise uygulama noktalarını gezip polisleri denetleyerek, güvenlik tedbirlerinin alınması konusunda uyarılarda bulundu.

 
Huzur operasyonu kapsamında il ve ilçe genelinde 150 polisin 15 ayrı noktada noktada uygulama yaptığını söyleyen Namal, “Artık vatandaşlarımız hem üzerlerinde kimliklerini her zaman için taşımaları ve kullanmış oldukları araçların da yasalarda ve yönetmeliklerde belirtildiği şeklindeki tüm kurallara uymaları açısından son derece önemli. Vatandaşlarımıza bu konularda çağrı yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Namal, vatandaşın Emniyet ve asayişi sağlamak, vatandaşlarımızın canını korumak açısından son derece gerekli ve faydalı bir emniyet faaliyeti olduğunu, zaman zaman yapacaklarını belirtti.

 

Huzur uygulaması kapsamında il genelinde 343 şahıs GBT sorgulamasına tabi tutulurken herhangi bir şahsa işlem uygulanmadı. 132 araca 712 Tl cezai işlem uygulandı.

 

İlçe genelinde ise 509 şahıs GBT sorgulamasına tabi tutulurken Bozüyük’te 1 şahıs 100 paket kaçak sigara ile yakalanarak cezai işlem uygulandı. Denetlenen 258 aracaçtan 3’ü trafikten men edilirken toplamda 9 bin 873 Tl cezai işlem uygulandığı bildirildi.

 

BİLECİK’TE “HUZUR” OPERASYONU
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin