Yeni Yönetimden Yenilikler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Küçük Sanayi Sitesi’ne Şekerbank tarafından ATM kuruldu.

Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özdemir, Küçük Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri önüne kurulan ATM’nin sanayici esnafına hayırlı olmasını diledi.

ŞEKERBANK YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR

Ali Özdemir, başta sanayici esnafı olmak üzere yoldan geçen vatandaşların da kullanabileceği ATM’nin kazandırılmasında destek olan Şekerbank yönetimine ve emeği geçenlere  teşekkür etti.

Göreve geldikleri günden beri esnafların taleplerini yerine getirmek adına çalışmalarını sürdürdüklerini belirten  Başkan  Özdemir, ATM’nin daha rahat kullanılabilmesi için yol kenarına kurulduğunu kaydetti.

ESNAF İŞİNİ GÜCÜNÜ BIRAKIP ÇARŞIYA İNİYORDU

 

Sanayici esnafları ise nakit ihtiyaçlarını gidermek için çoğu zaman şehir merkezine  gitmek durumunda kaldıklarını belirterek kurulan ATM’nin kendileri için çok kullanışlı olacağını ifade ettiler.

İNDİRİM KARTI YAKINDA…

Diğer yandan Küçük Sanayi Sitesi Yönetim kurulu başkanı Ali Özdemir ve yönetim  kurulunun göreve gelmelerinin ardından esnaflarına yönelik bir çok çalışma içinde oldukları bilinirken yakın zamanda da indirim kart sistemini de hayata geçirecekleri öğrenildi.

Yeni Yönetimden Yenilikler
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin