Vekil Çelebi “Bilecik Köprülü Kavşağı”nı Meclise taşıdI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi hala bitirilemeyen Bilecik Köprülü Kavşak Projesi’ni meclis gündemine taşıdı. Vekil Çelebi konuya ilişkin soru önergesi sundu.

Sosyal medya hesabından, “Bilecik ilimiz için önem arz eden “Köprülü Kavşak Projesi”ni Meclis gündemine taşıdım. 4 ayda bitecek denilen 22 milyon maliyetli proje neden 12 aydır bitmemiştir?” açıklaması ile TBMM’ye sunduğu soru önergesini paylaştı.

Vekil Çelebi’nin Altyapı ve Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun cevaplaması isteğiyle Köprülü Kavşak Projesi’ne ilişkin vermiş olduğu soru önergesi şu şekilde oldu:

Marmaray’ı Akdeniz’e ve İç Anadolu’ya bağlayan D-650 karayolu üzerinde bulunan Bilecik -Eskişehir ve Bilecik-İstanbul yol ayrımına yapılacak olan “Köprülü Kavşak Projesi” yapım çalışmasına 05.01.2021 tarihinde başlanılmış,4 ayda bitirilmesi planlanmıştır.22 milyon lira ödenek ayrılmıştır.


Gelinen bu süreçte yukarıda anılan “Köprülü Kavşak Projesi” durmuş vaziyettedir.

1-Öngörülen 4 aylık sürenin üzerinden iki misli zaman geçmesine rağmen neden çalışma yapılmamaktadır? İmalat çalışmalarının durma sebebi nedir? Ödenek yetersizliği var mıdır?

2-Hali hazırda kullanılmakta olan Bilecik kent merkezine giriş ve çıkış yapılan Aşağı köy yolunda kaza olasılığı yüksektir. Bilecik ilimize giriş çıkışı sağlayacak bu önemli proje ne zaman tamamlanacaktır ?Bilecik halkı bu çileyi ne zamana kadar çekecektir?



İLGİLİ HABERLER:

Vekil Çelebi “Bilecik Köprülü Kavşağı”nı Meclise taşıdI
Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Misafir

Adam izmirden Bilecik in sorunlarına tek tek el atarken Küre çimento fabrikasından sonra kavşak sorunu acaba ilimiz vekilleri ilimizin sorunlarını vekil Çelebi den mi öğreniyorlar ☹️

Bizi Takip Edin