“Topuklu Efe” Dur Durak Bilmiyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, seçim vaatlerinden birisini daha gerçekleştirdi.

Seçildiği günden itibaren seçim vaatlerini yerine getiren Belediye Başkanı, bayanlara istihdam sağlamak amacıyla ‘‘ Devlet Destekli Kurslar Açacağız ’’ sözünü ‘‘Çömlekçilik’’ ve ‘‘Ahşap Oymacılığı’’ kursları ile yerine getirmişti.

Geçtiğimiz günlerde ilçe halkına istihdam sağlamak amacıyla BEBKA ya hazırlamış olduğu 1.200.000 TL değerinde ‘‘Sebze ve Meyve Paketleme ve Soğuk Hava Deposu’’ projesinin kabul edildiğini açıklamıştı.

Seçim vaatleri arasında yer alan ‘‘ Tarla Yollarını İyileştirme Çalışmalarına Başlayacağız ’’ sözünü de yerine getirdi.
Belediye Başkanı : ‘‘Değerli hemşerilerim; söz verdiğimiz gibi Pazaryeri Belediyesi olarak tarla yolu çalışmalarımızı hemen hemen tamamlamış bulunmaktayız. Tarla yollarımızın ana hatlarını tamamladık. Mahalle Muhtarlarımız ile yaptığımız toplantılar neticesinde, çiftçilerimizin istekleri doğrultusunda yapılması gereken tarla yollarımızı yerinde inceleyerek tespitini yaptık. İnşallah 2020 yılı bahar döneminde ara tahliye yollarında çalışmalarımız devam edecektir.

Yeni Mahallede: Avşar, Kedi Deresi, Taş Altı, Esere, Otul
Beşikli Mahallesinde: Ilıca, Dönenli
Doğanlar Mahallesinde: Gerdirme, Kabalma, İkiz Kuyular, Çobandere
Yüzbaşı Mahallesinde: Sazak, İğdir Bayırı, Ada Bayırı
Çarşı Mahallesinde: Doğanlar, Karadiken, Karaçam, Karapınar, Akça Alan
mevkilerinde toplamda 50 km tarla yolu yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Desteklerinden dolayı başta Belediye Personelime, Mahalle Muhtarlarımıza, Bilecik Belediye Başkanlığı’ na, Bozüyük Belediye Başkanlığı’na, Söğüt Belediye Başkanlığı’na, Bilecik İl Özel İdaresine, Bilecik Orman İşletme Müdürlüğüne, Erkanlı Ticarete ve Ustalar Ticarete ilçe halkım adına teşekkür ederim.’’

“Topuklu Efe” Dur Durak Bilmiyor
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin