GÜLTEKİN ÇALIŞKAN;” BENDEN DAHA İYİ YAPACAĞINA HİÇ KUŞKUM YOK”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’de devir teslim töreni gerçekleşti.

İlçe seçim kurulundan mazbatasını alan CHP’nin yeni Başkanı Berna Pamukçu’yu parti binasında önceki dönem Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan çiçeklerle karşıladı.

İl Başkanı M.Metin Yaşar ve partililerin de hazır bulunduğu törende birer konuşma yapan Çalışkan ve Yaşar yeni başkana hayırlı olsun dileklerini sundular.

Gültekin Çalışkan yaptığı konuşmada;

GÜLTEKİN ÇALIŞKAN;” BENDEN DAHA İYİ YAPACAĞINA HİÇ KUŞKUM YOK”

“Merkez ilçe Yönetim Kurulundan çıkan adayımız Berna Pamukçu ile Melih Karaçam’dı. Demokratik ortamda gerçekleştirilen kongremizde görevi sayın Berna Pamukçu’ya devrettik. Benden daha iyi yapacağına hiç kuşkum yok daha iyi yapacaktır.

Kendisiyle zaman zaman siyasi olarak tartışmalarımız da oluyor arkadaşlarımız bizim aramıza girmesinler bu konuda da espri yapayım ve kendisine başarılar diliyorum beni 24 saat boyunca arayıp yardım isteyebilir” ifadelerini kullandı.

Daha sonra açıklamada bulunan İl Başkanı M.Metin Yaşar ise;

METİN YAŞAR;” GÜLTEKİN ÇALIŞKAN HER KONUDA ARKAMDA DURDU”

” Partimiz İlçe kongrelerini büyük bir coşku ile tamamlamıştır. Örgütlenme şemamızın 4’te 3’ü bitmiştir.

Sadece şubat ayında gerçekleştireceğimiz il başkanlığı kongresi ile birlikte sonlanacaktır. Bilecik’te yoğun geçen kongremizde bu kongrenin büyük bir coşkuyla geçmesini sağlayan he ikisi de çok değerli iki kardeşim yarıştı her ikisine de teşekkür etme istiyorum.

“CHP’YE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

Sonuçta demokratik yarıştı bugün demokratik yarışın sonucunu resmen olarak ilçe Seçim Kurumumuzdan mazbatayı alarak bu süreci tamamladık. Daha önce iki dönem başkanlık yapan Gültekin Çalışkan her konuda arkamda durdu bu konuda bir kez daha teşekkür ediyorum ve kendisine böyle genç bir kardeşimize devrederken büyük bir heyecanla benim bıraktığım yerden CHP’den daha büyük katkı sunacağını umut ediyorum ve partimize ilimize tüm CHP’ne hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

GÜLTEKİN ÇALIŞKAN;” BENDEN DAHA İYİ YAPACAĞINA HİÇ KUŞKUM YOK”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin