SUBAŞI:”BİLECİK ÖYLE GÜZEL BİR ŞEHİR Kİ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bilecik Belediye Başkan adayı Melek Mızrak Subaşı, proje tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında, “Sosyal belediyecilik anlayışımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program; CHP Merkez İlçe Başkanı Melih Karaçam, CHP İl Başkanı Ali Özdemir, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof.Dr. Yılmaz Büyükerşen’in konuşmalarıyla devam etti.

“BİLECİK'İN SOKAKLARINDA KOŞUP OYUNLAR OYNAYAN BİR ÇOCUK OLARAK BÜYÜDÜM”

Proje toplantısında konuşan CHP Belediye Başkan adayı Melek Mızrak Subaşı kendisini tanıtarak başladığı konuşmasında, Başkanvekili olduğu dönemlerde yaptığı hizmetleri aktardı ve sözlerine şöyle devam etti: Ben Bilecik'in sokaklarında koşup oyunlar oynayan bir çocuk olarak büyüdüm. Bu topraklarda gençlik yıllarımı geçirdim, eğitim aldı, meslek sahibi oldum. Burası benim. Bu şehri her yönüyle tanıyan birisi olarak sokaklarından, insanlarına, her köşesini içselleştirdim.

“KENDİMİ BİLDİM BİLELİ, BU ŞEHİRDE YAŞADIM”

Burada yaşayan çocukların, gençlerin, anne babaların beklentilerini ve umutlarını biliyorum. Kendimi bildim bileli, bu şehirde yaşadım. Yalnızca lisans ve yüksek lisans öğrenimi için kısa bir süre Bilecik'ten ayrıldım. Eğitimimi başarıyla tamamladıktan sonra mesleğimi yine bu güzel şehirde icra etmeye başladım.

“BİLECİK ÖYLE GÜZEL BİR ŞEHİR Kİ”

Bilecik, öyle bir şehir ki dışarıdan baktığımızda bambaşka, içeriden baktığınızda bambaşka bir şehir olarak karşımıza çıkıyor. Bilecik öyle güzel bir şehir ki, asırlar boyunca her medeniyetten, her bölgeden farklı insanlara yuva olmuş ve olmaya da devam ediyor.

“GURUR VE ONUR DUYUYORUM”

Bugün Bilecik şehrine baktığımızda sadece ülkemizden değil, belki de dünyanın dört bir yanından şehrimize gelmiş ve burada yaşamayı tercih etmiş insanların olduğunu görebiliyoruz. Bilecik çok güzel bir mozaik. Ben de bu mozaiğin bir parçası olmaktan, bu mozaiği renk veren ve birçok güzel ışıktan birisi olmaktan gurur ve onur duyuyorum.

“GÖRMEK, DUYMAK VE HİSSETMEK ZORUNDAYIZ”

Günümüzde kiminle konuşsak, nereye gitsek ekonomi sorunu karşımıza çıkıyor. İşte bu sorunları görmek, duymak ve hissetmek zorundayız. Gençlerimizin hayalleri olmadan, umutları tükenmeden bir gelecek inşa etmek mümkün değil. Emeklilerimizin hak ettikleri değeri görmesi için mücadele edeceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışımızı sürdürmeye devam edeceğiz."

Subaşı konuşmasının ardından projelerini sıraladı. Diğer yandan, CHP Bilecik Belediye Başkan adayı Melek Mızrak Subaşı'nın projelerini 11haber.com haber sitemizden takip edebilirsiniz.

           

SUBAŞI:”BİLECİK ÖYLE GÜZEL BİR ŞEHİR Kİ”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin