ÇINAR MUHTAR BAKAN’DAN NE İSTEDİ?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapım aşaması tamamlanan Bilecik-Yenişehir Yolu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun katılımıyla açıldı. Tören alanına giriş yaptığı esnada Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar'ın;

"Sayın bakanım muhtarlar burada, muhtarlar olarak sizleri bekliyoruz" diye seslenmesi üzerine Bakan Uraloğlu, alandaki muhtarların yanına geldi. Muhtarlar Derneği Başkanı aynı zamanda İsmetpaşa Mahallesi Muhtar Adayı olan İlhami Çınar'ın muhtarlar adına taleplerini aktardığı Bakan Abdulkadir Uraloğlu, ekibine tek tek not aldırdı. Uyaroğlu'na Bilecik'in acil bir alternatif çevre yoluna ihtiyacı olduğunu aktaran Muhtar Çınar, şunları aktardı:

"Sayın Bakanım, Osmanlı'nın başkenti Bilecik'te yapılacak işler var. Şehir içi trafik tıkanma noktasına geldi, çözümü noktasında Karaçay mevkiinden otobana bir viyadük ile bağlantı yolunun yapılması elzem hâl aldı. Diğer bir konu ise Yenişehir yolu üzerindeki merkez İlyasbey köy grup yoluna acilen bir kavşak yapılması. Vatandaşlarım bu konularda acil bir çözüm bekliyor."

"YAPTI YİNE YAĞACAĞINI"

Diğer yandan, şehre gelen bürokratlara kentin sorun ve ihtiyaçları ile vatandaşların taleplerini aktarma noktasında yoğun çaba sarf etmesiyle bilinen, ayrıca çözümü noktasında da takipçi kişiliğiyle tanınan Muhtar İlhami Çınar'ın Bakan Uraloğlu'na yaptığı bu çıkış; "Helal olsun İlhami Muhtara, yaptı yine yapacağını" yorumlarını da beraberinde getirdi.

               

ÇINAR MUHTAR BAKAN’DAN NE İSTEDİ?
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin