Su Faturaları Hatalı Gerekli Düzenleme Yapılacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Bilecik’te uygulanan su zamlarıyla ilgili, sosyal medya üzerinden Bilecik Belediyesine eleştiride bulunmuştu.

08 Kasım – 31 Aralık faturasında su tüketiminin 2020 yılı tarifesi ile faturalandırıldığını dile getiren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, daha önceden sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında;

“Zamlar 2020 yılı Ocak ayından itibaren geçerli ise 08 Kasım-31 aralık arasında kullanmış olduğum 2019 yılına ait su tüketimi neden 2020 fiyatlarından fatura edilmiştir. Burada 2019 yılında tüketilen su miktarının eski fiyattan olması gerekmiyor mu? Sanırım ilimizde bir çok abonenin faturası bu şekilde” diyerek serzenişte bulunmuştu.

İlk olarak AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk’ün sosyal medyada dile getirdiği ve ardından AK Parti Grubu adına Grup Sözcüsü Çetin Kaya’nın Bilecik Belediye Meclisi, Şubat ayı ilk olağan toplantısında, Belediye Başkanı Semih Şahin’e su kullanımlarının büyük bir çoğunluğunun 2019 yılına ait olduğu dile getirdi.

“Hatalı Olduğunu ve Gerekli Düzeltmenin Yapılacağını Söylemiştir”

Düzelmenin yapılacağını söyleyen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımın da; “23 Ocak 2020 tarihinde paylaşmış olduğum su kullanımlarının büyük bir çoğunluğunun 2019 yılına ait olduğu ve faturalandırmanın 2020 yılı fiyatlarından yapıldığı 03.02.2020 tarihli Belediye Meclis toplantımızda Ak Parti Grubumuz adına vermiş olduğumuz önerge ile Sayın Belediye Başkanımız da bunun hatalı olduğunu ve gerekli düzeltmenin yapılacağını söylemiştir…” ifadelerine yer verdi.

Su Faturaları Hatalı Gerekli Düzenleme Yapılacak
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin