Sevgi Evleri’ndeki çocuklar, futbolun keyfini yaşadı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

”Sevgi Evleri”nde kalan çocuklar, Şeyh Edebali Üniversitesi ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen etkinlikte futbolun keyfini yaşadı.

Şeyh Edebali Üniversitesi yerleşkesinde bulunan statta, Vali Bilal Şentürk ve Üniversitenin Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş’ın vuruşuyla başlayan karşılaşmada, sevgi evlerinde kalan çocukların takımında yer alan protokol, üniversitenin akademisyen kadrosuna karşı mücadele etti.

Futbolun keyfini doyasıya yaşayan çocuklar, Vali Şentürk, Rektör Prof. Dr. Taş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu ile aynı takımda oynamanın mutluluğunu yaşadı.

Renkli görüntülere ve mücadelelere sahne olan karşılaşma 2-2 berabere tamamlandı.

Vali Şentürk, karşılaşma sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, ”Üniversitedeki hocalarımızla sevgi evlerindeki gençlerimizle futbol müsabakası gerçekleştiriyoruz. Hem kaynaşıyoruz hem de sahamızın güzelliğinden istifade etmiş oluyoruz. Bundan sonra da ara ara karma maçlar yapacağız. Spor tabii ki kaynaşmak için yapılır, sağlık için yapılır. Bizde bu şekilde gençlerimizle, hocalarımızla bir araya gelerek kaynamış oluyoruz.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Taş da büyükşehirlerde bu tür organizasyonların zor gerçekleştiğini belirterek, ”Bilecik’in önemli avantajlarından biri tüm kamu kurum ve kuruluşları bir arada rahatça koordine olabiliyor. Güzel bir paylaşım gerçekleştiriyoruz. Bugün çocuklarımızın duygularına ve düşüncelerine tercüman olduk.” ifadesinde bulundu.

Sevgi Evleri’ndeki çocuklar, futbolun keyfini yaşadı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin