CHP’DE O İSİM BAŞKANLIĞI BIRAKIYOR!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

TUNCA; “ADAY DEĞİLİM, NEDENİ İSE….”

Cumhuriyet Halk Partisi Söğüt İlçe Başkanı İsmet Tunca Başkanlığı Bırakıyor.

Yaklaşan kongre öncesi yeniden aday olmayacağını belirten Tunca’nın oğlunun tahsili nedeniyle Eskişehir’e yerleştiğini ve dolayısıyla yapılacak kongrede tekrar aday olmayacağını belitti.

TÜZÜN İLE İYİ İLİŞKİLERDE BULUNDU

Milletvekili Yaşar Tüzün ile samimi diyalogları olduğu bilinen ve uzun yıllar Söğüt CHP örgütünde değişik kademelerde aktif siyaset yapan İsmet Tunca 2014 yerel seçimlerinde de Söğüt CHP Belediye Başkan Adayı Olmuştu.

İSMET TUNCA;” PARTİMİN HER ZAMAN NEFERİYİM”

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Tunca; “oğlumun tahsili nedeniyle Eskişehir’e taşınmak zorunda kaldık. Yapılacak kongrede de aday olmayacağım.Ancak partimin her zaman bir neferiyim ve her konuda destek vermeye hazırım. Yeni seçilecek başkan ve yönetim kurulu arkadaşlarımı da şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

BAŞKANLIĞA İLKER ZAYİM ADAY

Diğer yandan 22 Aralık Pazar günü yapılacak olan Söğüt kongresinde ise başkanlığa  parti yönetim kurulu üyesi İlker Zayim’in aday olacağı da gelen bilgiler arasında yer aldı.

 

 

 

 

CHP’DE O İSİM BAŞKANLIĞI BIRAKIYOR!
Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Ertugrul BELER

Ismet başkanım, sizlerle birlikte yapmış olduğumuz calismalardaki hoşgörünüzün hayatınız boyunca devam etmeniz temennisi ile sağlık ve başarılar dilerim

Bizi Takip Edin