Sakarya Nehrinde Rafting Yapılacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

11Haber sahibi Erhan Toka, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i makamında ziyaret etti.

Osmaneli’nin tanıtımı için hizmetlerine var güçleriyle devam ettiklerini aktaran Başkan Şahin, bugüne kadar belediye bünyesine yaklaşık 100 tarihi konak kazandırdıklarını, ilçenin İstanbul’a yakın olması nedeniyle cazibe merkezi haline gelmeye başladığını kaydetti.

“CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ”

Özellikle sporda alt yapıya çok büyük önem verdiklerini dile getiren Başkan Şahin, kendisinin de futbolun içinden geldiğini, alt yapıyı ve alt yapı tesislerine de önem verdiklerini söyledi. Sakarya kenarında bulunan içmeler tesislerinin cazibe merkezi haline geldiğini ve adı geçen tesislerin büyülteceklerini, Osmaneliye bu tür tesisleri kazandırmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

“OSMANELİ’DE RAFTİNG”

Sakarya nehrinde rafting sporunun yapılması için proje hazırlıklarını tamamladıklarını ve yakın zamanda ilgili kurumlarla görüşerek tesisin Osmaneli’ye kazandırılması için girişimlerinin devam ettiğini belirtti.

“TADİLAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”

Belediye bünyesine kazandırdıkları tarihi binanın restorasyonuna başladıklarını aktaran Başkan Şahin, lefke dokuma bezi, yöresel lezzetler, kadın girişimcilerin ürettikleri ürünler, toplantı salonu ve sinema salonu olarak kullanacakları binanın çalışmalarının son hızıyla devam ettiğini belirtti. Haftanın belirli günlerinde nostalji Türk filmlerinin ücretsiz yada çok düşük bir bedelle gösterileceği sinema salonun da tadilat çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Başkan Şahin, Osmaneli’nin gelişmesi, kalkınması ve büyümesi için daha çok yapacak işlerinin olduğunu ve çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Sakarya Nehrinde Rafting Yapılacak
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin