11Haber’den Başkan Yaman’a Ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

11Haber sahibi Erhan Toka, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette ülke gündemi, Bilecik Gündemi ve Bayırköy değerlendirildi.

Bugüne kadar yaptıkları ve yapacakları hizmetleri anlatan Başkan Yaman, devam eden projeler hakkında kısa bilgiler aktardı.

Bayırköy’ün bugüne kadar birçok yeniliklerle tanıştırdığını belirten Başkan Yaman, özellikler yaz günlerinde Bilecik’ten ve diğer ilçelerden beldedeki havuza büyük ilgi gösterildiğini vurguladı. Beldeye kazandırdıkları futbol sahası’nın da ilde ışıklandırma olan tek saha olduğunu kaydederek, BAL liginde mücadele eden Vitra Spor’un da antrenmanlarını adı geçen sahada yaptıklarını açıkladı.

Spor branşlarında özellikle halter’de başarılara imza atan Belediye takımının olduğunu söyleyen Başkan Yaman, Bayırköy Spor’un ligdeki başarılarıyla gurur duyduklarını da ifade etti. Kadın yaşam merkezinde küçük bir beldede 200’ün üzerinde bayanın spor yaptığını anlatan Başkan Yaman, nüfusa göre bu rakamın iyi olduğunu değerlendirdi.

Kültür turlarına önem verdiklerini dile getiren Başkan Yaman, geçtiğimiz yıl yaklaşık 2 bin kişiyi il dışında kültür turlarına götürdüklerini belirtti. Çanakkale’ye sürekli gençleri gönderdiklerini ve Çanakkale ruhunun gençler üzerinde çok önemli izler bıraktığını aktaran Başkan Yaman, bu tür organizasyonlara önceki yıllardaki gibi devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Erhan Toka, Başkan Yaman’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederken, Başkan Yaman da misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

11Haber’den Başkan Yaman’a Ziyaret
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin