PAZARCIKLILAR BOZA GECESİNDE COŞTU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Pazacıklılar Boza Gecesi” hafta sonu gerçekleşti.

7.Si düzenlenen geceye Pazarcıklılar salona sığmadı. OsmanGazi Belediyesi Merinos Atatürk  kültür ve kongre merkezi Yıldırım salonunda düzenlenen geceye katılımın bir hayli fazla olması nedeniyle davetliler salona sığmadı. Mustafa Kavurmacı’nın okuduğu kuran tilaveti ile başlayan programda Mehter gösterileri büyük alkış alırken, Bilecik oyun havaları oynandı.

 

LALE HOCA’NIN ÇOCUK SEVGİSİ

Bilecik’li tanınmış ses sanatçısı Hilal Coşgun’un bir birinden güzel seslendirdiği şarkılarla eğlenen Pazarcıklılar gecesine CHP Genel Başkan yardımcısı, Hemşehrimiz Prof.Dr.Lale Karabıyık,Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler,Ak parti Pazaryeri İl Genel Meclis üyesi Mayir Küçük, MHP Pazaryeri İl Genel Meclis Üyesi Haluk Filizli,Bursa Büyükşehir Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Muhsin Özlüktür, Yıldırım Belediye Başkan yardımcısı Ali Ergün, Eskişehir,Bilecik,Bozüyük,Kestel,Osmaneli Pazarcıklılar Dernek Başkanları ve üyeleri ile siyasi parti temsilcileri katıldılar.

BAHRİ TURAN: “ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN DAİM OLMASINI DİLİYORUM”

Gecede konuşma yapan Pazaryeri ve köyleri Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Bahri Turan; “”Son günlerde Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunlara karşı birlik ve beraberliğimizi göstermek, gurbette yaşayan hemşehrilerimizi tanıştırmak ve kaynaştırmak amacıyla bu yıl 7.sini düzenlediğimiz boza gecesinde bir araya geldik. Bu gecenin düzenlenmesinde derneğimize destek olanlara teşekkür ediyor böyle güzel birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum” dedi.

 

MUZAFFER YALÇIN: “ BURSA’DA 25 BİN HEMŞEHRİMİZ YAŞIYOR”

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Suriye’de şehit olan askerlere rahmet dileyerek, son günlerde ülkeyi parçalamak isteyen, terör guruplarına ve oynanan kirli oyunlara karşı bir ve diri olup tüm oyunları bozacaklarını ifade etti. Pazaryerinin nüfusu az fakat nüfuzu çok olan bir ilçe olduğunu dile getiren Başkan Yalçın,” İlçemiz çıkardığı bakan ve milletvekilleriyle gurur duyuyor. Bu akşam salonu dolduran hemşehrilerimle gurur duyuyorum.

 

İlçemizde köyleriyle birlikte 11 bin kişi yaşarken sadece Bursa’da 25 Bin hemşehrimiz yaşıyor. Bizim her zamankinden fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Sizler bu birliği salonları doldurarak gösteriyorsunuz. Bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen dernek başkan ve yönetim kurulundaki arkadaşlar çok teşekkür ediyorum. Biz de Pazaryeri Belediyesi ve halkı olarak daima sizlerle bir olacağız beraber başaracağız Pazaryeri kazanacak” dedi.

 

Gece yapılan hediye çekilişi ile son bulurken Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Başbakan Eski Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Garanti Bankası Kütahya Şube Müdürü Hüsnü Bayrakçı’nın geceye çiçek gönderdikleri dikkatlerden kaçmadı.

PAZARCIKLILAR BOZA GECESİNDE COŞTU
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin