OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN:“BİLECİKSPOR’A BAL LİGİ BİLE YETMEZ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Belediye olarak 16 branşda faaliyet gösteriyoruz”

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamasında spor’a çok önem verdiklerini belirtti. Şahin açıklamasında spordan geldiğini kaydederek Belediye bünyesinde birçok branşta mücadele ettiklerini, her kesimden insanların spor yapmak için olanak sağlamaya çalıştıklarını vurgulayarak 11 Milli sporcularının bulunduğunu söyledi. Başkan Şahin 1308 Osmaneli Belediye Spor olarak 1.Amatörde iyi mücadele verdiklerini, sezonu her yıl iyi yerlerde tamamladıklarını belirterek Bilecikspor’un İl takımı olduğunu, BAL Liginde değil 3. hatta 2.Ligde mücadele etmesi gerektiğini ve bundan da gurur duyacaklarını ifade ederek şunları aktardı:

 

 “EĞİTİM VE SPOR BİZİM EN ÖNEMLİ DEĞERLERİMİZ

Geçmişte de sporcu kimliğimiz olması nedeniyle spora çok önem veriyoruz.1308 Osmaneli Belediye spor’u yarattık. Belediye olarak 16 branşda faaliyet gösteriyoruz. Altyapı takımıyız. Biz her zaman şunu söylüyoruz. BAL Liginde ve 3,Ligde öncelikle Bilecikspor ve Bozüyükspor yakışır. Biz mütevazı bir alt yapı takımıyla Sedat hocamızın ve diğer hocalarımızın gayretleriyle futbolda belli bir yere geldik. Osmaneli takımı her sene de güzel bir şekilde devam edip ilk 2’de yer alıyor. Bu da en azından alt yapımızın güçlü olduğunu gösteriyor. O anlamda şampiyon olmaktan ziyade alt yapıdan çıkan çocuklarla beraber daha üst liglere futbolcu vermek gibi futbolda öyle bir hedefimiz var.

 

TEKVANDO’DA MİLLİ 11 TANE SPORCUMUZ VAR

Ama diğer branşlarda da özellikle Tekvando’da Milli 11 tane sporcumuz var. Yakında Karateyi kuruyoruz. Okçulukla ilgili bir çalışmamız var, aklınıza gelebilecek her branşta mesela halter bölümünü kuruyoruz. Bu konuyla ilgili önümüzdeki hafta Ankara’da olacağız. Federasyonla bu branşlarla ilgili gerekli aletleri ve ekipmanları sağlamaya çalışıyoruz. Bütün branşlarda herkese spor yaptırmaya çalışıyoruz.

 

SAHALARI IŞIKLANDIRMAYI DÜŞÜNÜYORUZ

Tabi bunları yaparken de tesisleşmeye çok önem veriyoruz. Osmaneli’de şu an 2 tane sahamız var. Biri sentetik, diğeri çim sahamız var. Şimdi bu sahaları ışıklandırmayı düşünüyoruz. Esas amacımız lig maçlarının burada oynanacak şekle gelmesi. Tesisleşme çok önemli, bu anlamda spor toto teşkilatından destek alıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde hizmetlerimizi yapmaya çalışıyoruz.

 

BİLECİKSPOR BİZİM İL TAKIMIMIZ

Bizde ayrım, gayrım olmaz. Bu anlamda da büyük yol kat ediyoruz. Biz alt yapıyı oluşturduk bundan böyle bu alt yapı katlanarak devam eder. Futbolda da bazen sanki rekabet havası yaratılıyor. Oysa Bilecikspor bizim il takımımız. Her zaman söylüyoruz Bilecikspor’a BAL Ligi bile yetmez, 3i Ligde, 2.Ligde görmek istediğimiz bir takım.81 Vilayetin güzide bir takımı bu anlamda da saygımız, sevgimiz, desteğimiz her zaman Bilecikspor’a da olur.1308 Osmaneli Belediye spor olarak da her branşta olduğuz gibi de futbolda da varız.”

OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN:“BİLECİKSPOR’A BAL LİGİ BİLE YETMEZ”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin