MV. TÜZÜN: “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ ŞEHİT SAYILSIN”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Koronavirüs (Covid-19) salgınından dolayı ülkemizde toplam vefat sayısının yüzde 10’unu bulan sağlık çalışanlarımıza ve onların ailelerine sahip çıkmak için TBMM’ye Kanun Teklifi sundu.

Tüzün, Kanun Teklifinin Meclisten geçmesiyle birlikte “Canını hiçe sayarak, gece gündüz demeden, ailelerinden uzak kalarak, Koronavirüs salgınına yakalanmış hastaları tedavi edebilmek için kendi canlarından olan sağlık çalışanlarımıza haklarını en üst seviyeden teslim etmemiz gerektiğini”  söyledi.

CHP Bilecik Milletvekili Tüzün “Maalesef ülkemiz de tüm dünya ülkeleri gibi Koronavirüs salgını ile mücadele etmektedir. Ülkemizi yönetenler her ne kadar ‘Evde Kal’ çağrısı yapsalar bile, evinde kalamayacak en önemli kişiler sağlık çalışanlarımızdır. En ufak temas halinde bile bulaşan bu hastalığa yakalanan vatandaşlarımızı iyileştirmek ve hayatlarına devam ettirmek için mücadele veren sağlık çalışanlarımız maalesef kendi hayatlarından olmaya devam etmektedir.  Bu süreçte evinden, ailesinden uzak duran, gece gündüz demeden canımız için canlarını feda eden ve ülkemizde vefat edenlerin yüzde 10’unu bulan sağlık çalışanlarımıza vereceğimiz destek sadece camlarımızdan, balkonlarımızdan bir dakika alkışlamak olmamalıdır. Bu teklif belki onları geri getiremeyecek fakat onlara borcumuzu ailelerine sahip çıkarak ödemeye çalışmalıyız düşüncesinde olduğumuz için verdiğim bir tekliftir. Bu vesile ile Koronavirüs salgınından dolayı hayatlarını kaybetmiş başta sağlık çalışanlarımıza ve tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

MV. TÜZÜN: “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ ŞEHİT SAYILSIN”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin