MEMLEKET PARTİSİ BİLECİK ÖRGÜTÜ KURULTAYA TAM KADRO KATILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muharrem İnce’nin genel başkanı olduğu Memleket Partisi 1.Olağan Kurultayı Gerçekleşti.

18 Eylül 2021 Cumartesi günü Ankara Atatürk kapalı spor salonunda yapılan kurultaya katılımın yoğun olduğu belirtildi. Bilecik İl örgütünün de tam kadro katılım sağladığı kurultayda Muharrem İnce’nin tek genel başkan adayı olduğu, Parti Meclisi (PM)’nin ise kıyasıya bir yarış içinde geçtiği kaydedildi.

HÜSEYİN KORKMAN; “HER TÜRLÜ SEÇİMLERE HAZIRIZ”

Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede,” Mayıs ayı içinde kurulan partimiz kısa süre içinde 54 İl’de örgütlenerek olağan kurultaya gitti.  Gerçekleşen 1.Olağan Kurultayımızda kurucu genel başkanımız sayın Muharrem İnce delegelerimizin destekleri doğrultusunda tek aday olarak yeniden genel başkanımız oldu. Parti Meclisi seçimlerimiz de yapıldı. Bundan böyle yapılacak her türlü seçimlere girmeye hak kazanan partimizin tek hedefi 50+1.

 BAŞKAN KORKMAN; “SAHAYA İNECEĞİZ”

1.Olağan Kurultayımız olmasına rağmen salonumuz çok kalabalık ve coşkuluydu. Demokrasi şöleni yaşanan kurultayımıza Bilecik İl örgütü olarak tam kadro katılım sağladık. Bundan böyle sahaya inip çalışmalarımıza başlayacağız. Vatandaşlarımızla Memleketimizin sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatıracağız. Birlikte Başaracağız” ifadelerine yer verdi.

 

MEMLEKET PARTİSİ BİLECİK ÖRGÜTÜ KURULTAYA TAM KADRO KATILDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin