İYİ PARTİ İL BAŞKANI ADAYI PAÇACI: “MUTLU TÜRKİYE MUTLU BİLECİK”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Bilecik İl Başkan Adayı Mimar Yusuf Paçacı basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

14 Ocak 2023 Cumartesi günü yapılacak kongre öncesi ilimizdeki basın temsilcileri ile buluşan Paçacı, önemli değerlendirmelerde bulundu.

Geçtiğimiz gün rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e geçmiş olsun dileklerini ileten başkan adayı Paçacı, yapılacak olan il kongresinin Bilecik’e, ülkemize ve partililere mutluluk getirmesi temennilerini iletti.

“KOGREMİZİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

İYİ Parti İl Başkan adayı Mimar Yusuf Paçacı yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizin yaşadığı ekonomik buhran ve gençlerimizin içinde bulunduğu Mutsuz Türkiye Mutsuz Bilecik söylemlerinin aksine bizler Mutlu Türkiye Mutlu Bilecik sloganıyla herkese Güneş olmaya partimizi iktidar yapmak ,Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendiyi Başbakan yapmak için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz.Bizler her zaman partimizin neferi olmaya devam edip hangi görev verilirse o görevi layıkıyla yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Dün akşam kalp ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırılan Sayın Genel Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor acil şifalar diliyorum. 14 Ocak 2023 tarihinde yapılacak olan İl Başkanlığı Kongremizin ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

İYİ PARTİ İL BAŞKANI ADAYI PAÇACI: “MUTLU TÜRKİYE MUTLU BİLECİK”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin