HEMŞEHRİMİZDEN MEMLEKETİNE DEV YATIRIM

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hemşehrimiz, Hürriyet Girit  ve eşi Nevin Girit 1996 yılında kurdukları şirketin  İstanbul’daki fabrikalarında aydınlatma sektöründe üretim yapan Grup İmaj, en modern ve büyük fabrikasını  doğup büyüdüğü Bayırköy’e taşıyacak.

Sektörde yarım asırdır faaliyet gösteren şirket yıllar sonra büyüyüp, ikinci nesil devreye girerek büyümeye devam ettiği kaydedildi.

Bilecik Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Abdullah Ay, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede  Şu ifadelere yer verdi:

“EN MODERN VE BÜYÜK FABRİKASINI HİZMETE GEÇİRMEYİ PLANLIYOR”

“Aydınlatma sektöründe ülkemizin en önemli işletmelerinden biri olan Grup İmaj aydınlatmayı İstanbul’da ziyaret ettik. Kurucularının aslen Bilecikli olduğu işletmemiz yakın zamanda Bayırköy Beldemizde alanında en modern ve büyük fabrikasını hizmete geçirmeyi planlıyor.

Gerek yapacağı inovatif atılımlar gerekse sosyal sorumluluk projeleri ile ilimize önemli katkılar sağlayacak işletmemiz ile verimli ve keyifli bir görüşme gerçekleştirdik.

İşletme yetkilileri Hürriyet Bey, Nevin Hanım ve Pelin Hanım’a ev sahiplikleri için teşekkür eder başarılarının devamını dilerim” dedi.

Hemşehrimiz Hürriyet ve Nevin Girit’e sektöründe başarılar diler, ilimize yapacakları yatırımın hayırlı olmasını dileriz. (11Haber)

 

HEMŞEHRİMİZDEN MEMLEKETİNE DEV YATIRIM
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin