Hemşerimiz Özsezer ailesinden büyük yatırım /Kurdeleyi Bakan Kasapoğlu kesti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in tanınmış köklü ve sevilen Ailelerinden merhum Nihat Özsezer’in oğulları Atila ve Ergun Özsezer’in sahibi oldukları  Sarıkamış SARPİNO Mountain Hotel’in açılışı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kars protokolu ve Tuğlar Group Hotels Yönetim Kurulu tarafından yapıldı.

Türkiye’de turizmin sayılı ve tanınmış isimlerinden Tuğlar Turizm, kar turizmini canlandırma hedefiyle Sarıkamış’ta   çok güzel bir yatırımını hayata geçirdi.

Bodrum’da turizm ve otelcilik alanında faaliyet gösteren  Otel işletmelerine sahip Tuğlar Group Hotels, yatırımlarını Kartuğ Turizm adıyla Kars Sarıkamış’a taşıyarak adından söz ettirdi.

BAKAN KASAPOĞLU VE ÇOK SAYIDA KATILIM

Türkiye’nin en büyük dağ oteli olan Sarıkamış SARPİNO Mountain Hotel’in açılışına; Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kars Valisi Türker Öksüz, Ak Parti Kars Milletvekilleri, 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Kars İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hıdır Ayçiçek, Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Kars Gençlik ve Spor İl Müdürü Nedim Aslan ile Özsezer ailesi ve çok sayıda davetliler katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, böylesine devasa bir yatırımı Sarıkamış ilçesine kazandıran Tuğlar Group Hotels yatırımcılarına teşekkür ederek işlerinde başarılar diledi.

SARPİNO MOUNTAİN OTEL

Kar havasının dinginliğini yaşayabileceğiniz unutulmaz bir kış tatili için Sarpino Mountain Otel sizi bekliyor!

Benzersiz kayak pistlerinde eğlenceli bir kış tatili imkanı sunan tesis, profesyonel eğitmenler eşliğinde kayak keyfini yaşatıyor.

Kış sporları tutkunları için seçkin lezzetlerin sunulduğu restoranında enfes tatları deneyimleyebilir ve tesisin SPA merkezinde ve ısıtmalı kapalı yüzme havuzunda günün yorgunluğunu atıp dinlenme fırsatı bulabilirsiniz.

Modern ve konforlu bir dekorasyona sahip 114 odası bulunan tesis, Sarıkamış’ta siz değerli misafirlerimize hizmet vermeyi ve ağırlamayı bekliyor.

REZERVASYON

444 36 11

 

Hemşerimiz Özsezer ailesinden büyük yatırım /Kurdeleyi Bakan Kasapoğlu kesti
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin