Meşk Grubu Aşk ile Hem Çalıyor Hem Söylüyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Kent Konseyi bünyesinde çalışmalarını devam ettiren Meşk Grubu Mart ayında verecekleri konsere hazırlıklarını devam ettiriyor.

Bilecik Kent Konseyi vatandaşları sosyal hayata katma noktasında çalışmalarını devam ettiriyor. Kent Konseyi bünyesinde oluşturulan Türk Halk Müziği Meşk Grubu başta Bilecik yöresi olmak üzere birçok yöreye ait türküleri bir araya getirirken, mart ayında verilecek olan konser için çalışmalar duraksız devam ediyor.

“BURADAKİ AMAÇ, BİLECİK’İN SOSYAL YAPISINA DESTEK VERMEK”

Bilecik Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen, koro çalışmasında asıl amacın vatandaşları sosyal hayata katmak olduğunu söyledi. Başkan Özgen, “Buradaki amaç, Bilecik’in sosyal yapısına destek vermek ve birlikte ortaya güzel işler koymak. Sonuç olarak, insanların her kesimden kent konseyi çatısı altında; işçisinden, memuruna bu koronun içinde görev alıp birlikte sosyal hayata destek olmalarını sağlamak.” dedi.

 

“KÜLTÜRÜMÜZÜ, USTADAN, ÇIRAĞA AKTARMAYA ÇALIŞIYORUZ”

‘Kültür’ vurgusu yapan Koro Şefi Mustafa Yıldırım ise çalışmalara ilişkin şunları aktardı: “Yöresel türkülerimizi Bilecik’in türkülerini tüm Türkiye’deki bütün yörelere ait türkülerimizi burada yansıtmaya çalışıyoruz. Kültürümüzü, ustadan, çırağa aktarmaya çalışıyoruz. Görevimiz kültürümüze hizmet etmek. Güzel çalışmalar yaparak bunun sonucunda da mart ayında inşallah güzel bir konser ile taçlandıracağız.”

 

Meşk Grubu Aşk ile Hem Çalıyor Hem Söylüyor
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin