Göztepe: “Enerjimizle sahanın sesi olmaya devam ediyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık-Sen Bilecik Şube Başkanı Emrah Göztepe, ”Sağlık – Sen Bilecik Şubesi olarak mazbatayı aldığımız günden bu yana söz verdiğimiz üzere genç ve dinamik bir ekibe sahip olmamız hasebiyle yüksek motivasyon ve enerjimizle sahanın sesi olmaya devam ediyoruz.” dedi.

”Birliğimizi beraberliğimizi ve coşkumuzu arttıracak etkinliklerimizle hız kesmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. ” ifadesini kullanan Göztepe, açıklamasına şöyle devam etti:

”Sahadan gelen talepleri Yönetim Kurulumuz ile birlikte süratle ve özenle değerlendirerek sonuca ulaşma noktasında çalışmalarımıza yön veriyoruz. Her alanda sendikalı olmanın farkındalığını, avantajlarını üyelerimize hissettirmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda üyelerimizin alışverişlerinde faydalanacağı indirimli işyeri anlaşmalarımızın sayısını arttırmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Son olarak 2022 yılı Aralık ayında 200 üyemizle birlikte gerçekleştirdiğimiz ücretsiz Bolu – Gölcük – Abant gezimizle yakaladığımız neşeli ortam ve sinerji üyelerimiz tarafından memnuniyetle karşılandı.

Elimizdeki imkânları, son noktasına kadar üyelerimizin moral motivasyonu için kullanmaya, üyelerimizi Sağlık-Sen’li olmanın avantajları ve ayrıcalıklarından faydalandırmaya devam ediyoruz. Bu imkanlar dahilinde üyelerimizi sportif anlamda da desteklemeye, sosyal ortamlarını kaliteli hale getirmeye, iş hayatının oluşturduğu stresi azaltmaya ve üyelerimizin hoş vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ ne 1 adet profesyonel tenis masası, Bozüyük Devlet Hastanesi’ ne 1 adet profesyonel tenis masası hibe ettik devamında,   Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ ne bağlı Kuruluşlarda bulunan çocuklarımızın faydalanacağı 1 adet masa futbolu,  1 adet air hockey hibe ederek sosyal projelerde de var olduğumuzu gösterdik göstermeye de devam edeceğiz.

Söz verdiğimiz üzere mesai mefhumu gözetmeden saha ziyaretlerimiz devam etmekte ve üyelerimizin sıkıntıları ile yakından ilgilenmeye çalışmaktayız.  2023 yılı Mart ayı içerisinde sendika üyelerimize özel olarak planlanan ‘‘Çanakkale Gezimizi’’ de yapacağımız faaliyet planına ekliyoruz.

Sahada sürdürdüğümüz çalışmalarımızda kurum, kuruluş ayrımı gözetmeksizin temsil ettiğimiz makamın hassasiyetini gözeterek faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Her zaman sorunun değil çözümün bir parçası olacağız. İlimizde bize ihtiyacı olan her personelimizin yanındayız.

Kalitesizliğe ve seviyesizliğe asla tahammülümüz yok. Yola çıktığımız günden itibaren hakkımızda yapılan algıların cevabını çalışmalarımızla, projelerimizle verdik, vermeye de devam edeceğiz. Sloganımız net ‘Biz Gücümüzü Üyelerimizden Alıyoruz.”

 

Göztepe: “Enerjimizle sahanın sesi olmaya devam ediyoruz”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin