BAŞKAN OCAK: “SÖZÜMÜZÜ ALDIK”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak “Sözümüzü Aldık” diyerek Bakan Ersoy’a Teşekkür etti.

Geçtiğimiz günlerde Bilecik’te bir dizi açılış ve temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Vezirhan’da gençlerle bir araya geldi.

Bu kapsamda Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile de görüşen Belediye Başkanı Hüseyin Ocak bazı taleplerini ilettiğini ve söz aldığını kaydetti.

Belde’de bulunan Köprülü Mehmet Paşa’nın eseri Kervansaray’ın yapısal eksikliklerinin giderilmesi, yeniden imar edilmesi ve kullanılması hususunda talebinin yerine getirileceğinin sözünü aldığını, bakan Ersoy’a teşekkür ettiğini vurgulayarak; “Vezirhanımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Ocak konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi: “Geçtiğimiz Cuma günü beldemizi ziyaret eden Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’ye eşlik eden Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’a ; beldemizin mührü ve Köprülü Mehmet Paşa’nın eseri olan Kervansaray’ın yapısal eksikliklerinin giderilmesi, yeniden imar edilmesi ve kullanılması hususundaki taleplerimizi ilettik.

Bakanımız tarafından taleplerimizin yerine getirileceğine dair sözümüzü aldık.

Sayın Bakanımıza teşekkürlerimi sunuyor, Vezirhanımıza hayırlı olmasını diliyorum.”

 

 

 

BAŞKAN OCAK: “SÖZÜMÜZÜ ALDIK”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin