ELİF & CÜNEYD’İN MUTLU GÜNÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tekirdağ eşrafından Sevgi ve Nihat Akkaya’nın kızları Elif ile, Genç Parti önceki dönem Bilecik İl Başkanı Halil Ceylan’ın oğulları Cüneyd evlenerek dünya evine girdiler.

Hafta sonu yapılan görkemli bir düğün ile hayatlarını birleştiren genç çiftin bu mutlu günlerine çok sayıda davetli katılarak mutluluklarına ortak oldular.

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı’nın nikahlarını kıydığı genç çiftin şahitliklerini ise CHP Milletvekili Yaşar Tüzün ile önceki dönem Belediye Başkanı Nihat Can, Sabri Saraç ve Semih Saraç yaptılar.

“İSTANBUL SÖZLEŞMESİNE BAĞLI KALIN”

Başkan vekili Subaşı evlilik cüzdanını gelin Elif’e verirken,  çiftlere İstanbul sözleşmesine de bağlı kalmalarını tavsiye etti.

Siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı gecede Bilecik yöresi Halk oyunları ekibinin gösterileri büyük ilgi gördü.

DAMAT CÜNEYD MUHARREM İNCE’NİN ÖĞRENCİSİ

Enerji Tabii Kaynaklar Bakanı, hemşehrimiz Fatih Dönmez ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce genç çifti çiçek ve telgraf göndererek tebrik etti.

Muharrem İnce’nin öğrencisi olan damat Cüneyd Ceylan’ın oldukça heyecanlı olduğu dikkatlerden kaçmazken, Akkaya ve Ceylan ailelerinin yanı sıra yakınları gece boyunca eğlenmenin tadını çıkardılar.

Elif ve Cüneyd çiftini tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz. (11HABER)

ELİF & CÜNEYD’İN MUTLU GÜNÜ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin