E-Ticaret Entegrasyon Süreci Nasıl İlerler?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Farklı kaynaklarda bulunan verilerin tek bir panelden yönetilebilir hale gelmesini sağlayan eticaret entegrasyon kelime manası olarak bütünleşme ve uyum anlamlarındadır. Satış, tedarik, ürün gibi birçok aşama bu sürece dahil edilebilir. E-ticaret sitesi kullanımını ciddi oranda kolaylaştıran bu işlemler sitenizi efektif yapar. Başarılı bir entegrasyon ile kargolamadan stok takibine kadar her aşamayı daha verimli kontrol edilebilir hale getirebilirsiniz. Bu uygulama ile birbiriyle bağlantılı şekilde çalışan sistemler pratik şekilde yönetilebilir olacaktır. Entegrasyonun en önemli avantajları zamandan ve maliyetten tasarruf olup tüm işlemlerin tek bir üst panelde birleşmesi bunu mümkün kılar. Eticaret sitesi fiyatları açısından da ekonomik olan entegrasyon uygulaması bir arayüzü başka bir arayüze dönüştürerek maliyetleri düşürür. Bu sayede işlemler panel ara yüzünden yönetilir ve birden fazla alt sistem ortadan kaldırılmış olur. Entegrasyon sistemlerinde yazılımlar, programlar, uygulamalar ve bilgisayar ağları kullanılır. Her bir aşamanın sorunsuz şekilde tamamlanması için uzman yardımına ihtiyacınız olacaktır. Kobisi profesyonel entegrasyon çözümleri ile her daim yanınızda olacaktır.

E-Ticaret Entegrasyon Nasıl Yapılır?

E-ticaret entegrasyon süreci genellikle birkaç basit işlem sonrasında kullanıma hazır hale gelir. Öncelikle ne tür entegrasyon yapacağınıza karar vermeniz gerekir. Bu aşamada sizlere pazar yeri, pazarlama ve sosyal medya, muhasebe ve iş takip, kurumsal kaynak planlama, kargo ve lojistik gibi entegrasyon türleri sunulur. Her bir kategorinin içerisinde birden fazla alt seçenek mevcuttur. Bunlar sayesinde siteniz için en etkin entegrasyon türünü seçebilirsiniz. E-ticaret sitesi fiyatları üzerinde doğrudan etkiye sahip olan pazar yeri entegrasyonu en sık yapılanlar arasındadır. Farklı sanal pazar yerlerindeki mağazanız ile e-ticaret sitenizi entegre eden bu entegrasyon, ürünlerinizi farklı pazarlarda satışa çıkarmanızı sağlar. Kobisi ile daha az çaba ve maliyetle tüm entegrasyon işlemlerinizi hızlıca halledebilirsiniz.

En Verimli E-Ticaret Entegrasyon Yöntemi

İş modelinize uygun e-ticaret entegrasyon yapmanız her zaman sizin için en verimli yöntem olacaktır. Örneğin, daha fazla kişiye ulaşmak ve hedef kitlenizi genişletmek istiyorsanız sanal pazar yerlerinde mağaza açmak size daha uygundur. Bu tür bir amaçla kargo ya da sanal pos entegrasyonlarını biraz daha arka planda bırakabilirsiniz. Eğer e-ticareti stoksuz yapmayı düşünüyorsanız bu durumda ise tek ihtiyacınız tedarikçi entegrasyonudur. Hangi model için ne tür bir entegrasyon seçeceğinize doğru karar vermek adına Kobisi desteğine başvurabilir, bütün e-ticaret sürecinizi kusursuz şekilde yürütebilirsiniz.

E-Ticaret Entegrasyon Süreci Nasıl İlerler?
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin