DOĞUŞ AİLESİ 1 MAYIS GELENEĞİNİ BOZMADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te faaliyet gösteren Doğuş Suni Kösele Fabrikası  çalışanları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla fabrika bahçesinde düzenlenen yemekte bir araya geldiler.

 

Yıllardan beri devam eden geleneği sürdüren fabrika yönetimi, bu yıl da işçisini yalnız bırakmadı. Birbirinden güzel yemekler ve müzik eşliğinde işçi ve yönetim dayanışmasını en güzel şekliyle gösteren Doğuş ailesi, yemeğin ardından da oyun havaları eşliğinde doyasıya eğlendi.

 

İşçilerin 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı’nı kutlayan ve tüm işçileriyle ve misafirleriyle yakından ilgilenen Doğuş Suni Deri Kösele Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Şermin Kahraman, Doğuş ailesi olarak 1 Mayıs’ı işçilerle birlikte kutladıklarını ifade etti. İşçilerle sürekli bu tarz organizasyonlarla bir araya gelerek aile ortamını yarattıklarını aktaran Kahraman , “Bugün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü. Ailemizle yine bir günü kutluyoruz. Aslında işçi değil, benim ailem hepsi. Ayrı ayrı hepsini çok seviyorum. Çok güzel bir beraberliğimiz var. Uzun yıllar da inşallah böyle gider. Onlar da beni yalnız bırakmıyorlar. Bilecik’e zaten geldiğimden bu yana hiç yalnızlık çekmedim. Eminim bundan sonra da çekmeyeceğim. Allah herkese böyle çalışanlar nasip etsin” dedi.

dogus1

dogus2

dogus3

dogus4dogus5

dogus6dogus7

DOĞUŞ AİLESİ 1 MAYIS GELENEĞİNİ BOZMADI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin