CHP’Lİ GENÇLER PARTİ OKULUNDA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Parti’li Gençler Parti Okulunda Eğitim Gördü.

Balıkesir’de düzenlenen “Sosyal Demokrat İdeojoli Eğitimi” ne CHP’li gençlerin oldukça   yüksek katılım sağladıkları kaydedildi.

“İktidar Yolu Parti Okulu” sloganıyla yola çıkılan eğitimlerin ülkenin dört bir yanında bölge toplantıları halinde gerçekleşirken; Marmara Bölgesi eğitim seminere partinin önde gelen isimlerinin katkı verdiği de belirtildi.

CHP Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Türkiye Gazeteciler Federasyonu önceki başkanı CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan  Arslan, MEF Üniversitesi Rektör Yardımcısı   Prof. Dr. Erhan Erkut gibi isimlerin eğitime katılarak gençleri bilgilendirdikleri vurgulandı.

CHP Bilecik İl Örgütünü temsilen eğitime katılan Öykü Temel yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyet Halk Partisi parti okulu Balıkesir sosyal ideoloji demokrasi eğitimi…Aydınlanma yolunda filizlenmek parti okulundan geçtiği için gençler olarak buradayız.Bu yolda bizlere tecrübe ve bilgileriyle aydınlatan Milletvekillerimize,Edremit belediye başkanımıza parti Meclis üyelerimize,mef üniversitesi rektör yrd sayın Erhan Erkut hocama teşekkür ederim. Her şey tek kelime ile mükemmeldi. Aytuğ ATICI hocama ve tüm hocalarıma,ekibine teşekkür ederim”

CHP’Lİ GENÇLER PARTİ OKULUNDA
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin