“İşçi Ablası” Zekiye Tekin’den Maaşlara %27 Zam

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pazaryeri Belediyesi’nde 2 yıllık toplu iş sözleşmesi sevinci yaşandı. İmzalanan sözleşme ile maaşlarında önemli oranlarda artış alan işçiler sevinerek kendilerini ezdirmeyen ve “işçi ablası” diye hitap ettikleri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’e teşekküre ettiler.

 

Pazaryeri Belediye Başkanlığı ile Belediye-İş Sendikası arasında 2020-2022 yılı Toplu İş Sözleşmesi düzenlenen tören ile imzalandı. Pazaryeri Belediye Toplantı salonunda yapılan görüşmelere Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Belediye İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Recep Moripek , Muhasebe Müdürü Ahmet Kırçiçek ve işçiler katıldı.

Başkan Tekin, tören sonunda işçilere hitaben, “Bende sizin gibi belediye işçiliğinden geliyorum sizin halinizden ancak ben anlarım. Belediyemiz çok zengin bir belediye değil ama buna rağmen %27 lik bir artışla sizleri enflasyonun karşında ezdirmemeye gayret ettim. Bundan önceki sözleşmelerde olmayan günlük yemek ücreti ve Ramazan Bayram yardımını da kabul ettim. Herkes işini düzgün yaparsa hiç bir problem yaşamadan hizmetlerimiz devam eder. Biz bir aileyiz dedi.

SEndika Başkanı Moripek, Başkanla çok şeffaf bir anlaşma yaptık.Sizden ricamız belediyemize lütfen sahip çıkalım. Birim zamanımızdaki çalışma sürecimizi arttıralım arkadaşlar, yani bir işi yapıyorsak bir buçuk iş yapmaya çalışalım. Çünkü sizlerin emeği sayesinde bu belediye var. Bu belediyede huzur içinde çalışma ortamı varsa sizin çalışmanız da huzur içinde devam edecek. Emeğiniz bizim için değerlidir. Hepinize hayırlı olsun.” dedi.

Toplantı sonunda işçiler Başkan Tekin ve Başkan Moripek’e teşekkür ettiler.

“İşçi Ablası” Zekiye Tekin’den Maaşlara %27 Zam
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin