CHP’de Delege Seçimleri Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KATILIM YOĞUN…

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)’de Kongre Öncesi Delege Seçimleri Başladı.

Vezirhan ve Bayırköy Belde seçimlerinin ardından köy delegelerinin devam ettiği CHP’de Mahalle delegeleri seçimleri de devam ediyor.

Orhangazi(Soğuksu), Beşiktaş, Pelitözü ve İstasyon Mahallelerinin ardından Cuma günü akşamı Cumhuriyet, Osmangazi(TOKİ) ve İsmetpaşa Mahalle delege seçimlerinin yapılacağı belirtildi.

Cumartesi günü Bahçelievler, İstiklal ve ErtuğrulGazi mahalleleri, Pazar günü ise Hürriyet ile Gazipaşa Mahalleleri delege seçimleri ile son bulacağı kaydedildi.

 ÇALIŞKAN: “ MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY OLMAYACAĞIM”

Delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından 29 Aralık tarihinde Merkez İlçe Kongresinin yapılacağı belirtilirken mevcut başkan Gültekin Çalışkan yapılacak kongrede yeniden Merkez İlçe Başkanlığına aday olmayacağını açıkladı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan; “Belde seçimlerimiz tamamladık.Köy delegelerimizi ise tamamlamak üzereyiz. Mahalle seçimlerimizi ise  bir kısmını gerçekleştirdik ve partililerimiz seçimlere yoğun ilgi gösteriyorlar.Delege seçimlerimizin ardından ise 29 Aralık günü Merkez İlçe 37. Olağan kongremizi gerçekleştireceğiz. Ben  Merkez İlçe Başkanlığına aday olmayacağım, aday olan arkadaşlarımıza da şimdiden başarılar diliyorum” ifadelerini kulandı.

CHP’de Delege Seçimleri Devam Ediyor
Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Partili

Size il başkanlığı yakışır

Bizi Takip Edin