BİLECİK ÜRETİCİ KADINLAR ÇARŞISI AÇILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Üretici Kadınlar Birliği tarafından hazırlanan ve içerisinde yöresel ve organik ürünler ile el yapımı süs ve giyim eşyalarının yer aldığı ‘Bilecik Üretici Kadınlar Çarşısının açılışı yapıldı.

Açılışı programına Belediye Başkan Vekili Semih Tuzak ve eşi Sevil Tuzak, Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, İYİ Parti İl Başkanı Soner Hızlı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seyfettin Yıldız, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, üretici kadınlar ve vatandaşlar katıldı.

 

Başkanvekili Semih Tuzak, çarşının kurulmasında emeği olanlara teşekkür ederek, üreticilere hayırlı işler temennisini iletti.

 

‘’BURADA KADIN DAYANIŞMASININ GÜZEL BİR ÖRNEĞİNİ GÖRÜYORUZ’’

Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı ise burada yaptığı konuşmada açılan Pazar ile kadın dayanışmasının güzel bir örneğini gördüklerini belirterek, ‘’Ben öncelikle bu güzel çalışmanın kurulmasında katkısı olan bütün paydaşlara ve üretici kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gerçekten güzel bir Pazar olmuş. Yani bizler istediğimiz organik ürünleri hemen bulamıyorduk. Kurulan bu Pazar ile istediğimiz sağlıklı ürünü bulabiliyoruz. Ayrıca kadınlar, bu çalışma ile toplumdaki önemli yerini bir kez daha göstermiş oldu. Ben bu anlamda kurulan pazarın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Başkan Vekili Tuzak, Başkan Yardımcısı Subaşı ve beraberindeki heyet daha sonra pazarın açılışını yaparak, ürünleri inceledi ve üreticilerle sohbet etti.

Bilecik Üretici Kadınlar Çarşısı Koordinatörü Irmak Çoşkun ise katkıları dolayısıyla Belediye Başkanı Semih Şahin, Başkan Vekili Tuzak ve Başkan Yardımcısı Subaşı ile projede emeği olan paydaş kurum temsilcilerine teşekkür etti.

BİLECİK ÜRETİCİ KADINLAR ÇARŞISI AÇILDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin