CHP İl Başkanı Metin Yaşar; “Biz Baskı Yapmadık Kendi Öz İradesiyle Vazgeçti”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar Basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Bilecik Arena programına katılan Yaşar sorulan bir soru üzerine  Önceki dönem CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkanı’ın tekrar Merkez İlçe Başkanlığına tekrar aday olmadığını, İl Başkanı adayı  olacağı yönündeki gelişmeler üzerine aday olmadığı sorusuna İl Başkanı Metin Yaşar;” Biz ona baskı yapmadık, kendi öz iradesiyle  vazgeçti” diyerek şu ifadelere yer verdi:

CHP İL BAŞKANI M.METİN YAŞAR;” İLÇE BAŞKANLARI  BENİ UYGUN GÖRMÜŞLER”

2″015 yılına geldiğimiz zaman il başkanlığı gibi benim bir düşüncem yoktu. Bir gün ilçe kongreleri bitti. İlçe başkanlarımız toplanmışlar. Sizi il başkanı olarak uygun gördük dediler.

“BU PARTİDE GÖREV İSTENMEZ, GÖREV VERİLİR”

Bana dediler ki bu partide görev istenmez görev verilir dediler. Çünkü görev istediği halde görev alamayan insanlar vardı. Ama istemediği halde belirli ve önemli görevlere gelen çok kişi vardır.

“GÜLTEKİN BAŞKAN İL BAŞKANLIĞINA ADAY OLACAĞINI SÖYLEDİ”

Gültekin başkan ilçe başkanlığı görevini bırakacağını il başkanlığı görevine talip olacağını söyledi. Bunu da ayan beyan söyledi. Bunda saklanacak bir şey yok ki. Biz ona baskı yapmadık. O kendisi öz iradesiyle vazgeçti. İnsanların bazen siyaset yapmak insiyatifinin dışında olabiliyor. Bir dönem dediler. 2017 geldi şu seçimler var sen mutlaka olmalısın. O zamanlar yönetimdeydim biliyorsunuz. Bunu da hadi dedik aldık. Benim 2015’deki düşüncem neyse yine aynı düşüncedeyim.

“DEĞİŞİM BAŞARISIZLIĞA KARŞI İSTENİR”

Değişim başarısızlığa karşı istenir. Metin Yaşar’ın il başkanlığı sürecinde başarılı mı başarısız mı? Değiştirilmesi gerekiyor mu gerekmiyor mu? Bunun en iyi kararını veren bizim parti örgütümüzdür” dedi.

CHP İl Başkanı Metin Yaşar; “Biz Baskı Yapmadık Kendi Öz İradesiyle Vazgeçti”
Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Bi mukabil

Gültekin bey ne olduda vaz geçti peki aday olmaktan sayın başkan her seçim öncesi olduğu gibi başkanlığı bırakıp torun sevicem demiş olmayın

Bizi Takip Edin