Bükülebilir Penil Protez Ve Ameliyatı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cinsellik insanların hayatında var olan en önemli fonksiyonlardan biridir. Bunun nedeni cinselliğin hem üremeyi sağlayarak nesillerin devamını getirmesi hem de bireylerin birtakım ihtiyaçlarını karşılamasıdır. Bu ihtiyaçlar arasında bedensel olanlar olduğu gibi yakınlık duygusu gibi birtakım psikolojik ihtiyaçlar da vardır. Dolayısıyla bu denli önemli olan cinselliğin başarılı olması da insanlar için önem arz eder. Ancak maalesef cinsellik her zaman istendiği gibi devam etmeyebilir. Bunun nedeni yaşanan birtakım fizyolojik problemlerdir. Bu makale boyunca cinsel hayatta yaşanabilecek sorunlar, nedenleri ve olası tedavileri ile mutluluk çubuğu yöntemi ve ameliyat süreci anlatılacaktır.

Erkeklerin Yaşayabileceği Cinsel Problemler

Cinsel sorunlar sadece erkeklerin değil, kadınların da yaşayabildiği sorunlardır. Ancak tedavi için erkeklerin daha çok başvurması gibi nedenlerle onların yaşadığı sorunlar daha çok bilinir. Mesela erkeklerde en çok görülen cinsel sorunlar ereksiyon da denilen sertleşme problemleri ile boşalma sorunlarıdır. Zira cinsel birleşme için çok önemli olan bu iki fonksiyon yerine getirilmediğinde başarısız bir birliktelik olmuş olur.

Cinsel Sorunların Nedenleri: Elbette ki cinsel sorunların nedenleri sadece birkaç faktörle sınırlandırılamaz. Ancak en öne çarpan nedenler arasında şeker hastalığı, omurilik bozuklukları, sigara kullanımı gibi fizyolojik sebepler olabilirken birtakım psikolojik nedenler de olabilir.

Cinsel Sorunların Tedavileri

Cinsel problemlerin pek çok tedavisi bulunmaktadır. Bunlar arasında cerrahi olmayan medikal tedaviler olabildiği gibi cerrahi operasyonlar da vardır. Özellikle kişiler sertleşme problemi yaşadığında öncelikle ilaçla tedaviye yönelirken onlardan net sonuç alamazsa ameliyatlara başvurmaktadır. Ameliyatlar içinde de en güvenilir yöntem 40 yılı aşkın bir süredir kullanılan ve mutluluk çubuğu olarak da bilinen bükülebilir penil protez ameliyatıdır. Bu ameliyat hem küçük bir operasyon olduğu için kişiler günlük hayatına kolaylıkla devam eder hem de spermlere zarar vermediği için kişiler çocuk sahibi olabilir.

Penil Protez Ameliyatı

Sertleşme problemi yaşayanlar doktor tavsiyesiyle mutluluk çubuğu da denilen penil penil protez taktırabilir. Küçük bir operasyonla doktorun uygun gördüğü ve hastanın geçmişine uyan bir penil protez seçilir ve kişilerin penisine yerleştirilir. Ameliyatta herhangi bir doku çıkarılmadığı için genelde çok az kan kaybı olur ve genelde ameliyattan çıktıkları gün kişiler evlerine dönebilir. Elbette ki operasyondan sonra kişilerin birtakım ağrı ve şişlik hissi duymaları normaldir. Ancak kısa bir zaman sonra bunlar geçer ve kişiler cinsel hayatlarına devam edebilir. Ameliyat sonrası cinsel yaşam başarı oranı oldukça yüksektir ve kişiler bu ameliyatı yaptırdıkları için çok memnundur. Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com adresini ziyaret ederek, tedavi yöntemleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

 

 

 

Bükülebilir Penil Protez Ve Ameliyatı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin