Youtube, Tiktok ve İnstagramdan Para Kazanma Rehberi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Her platformdan olduğu gibi son dönemlerde popüler olan tiktok, Youtube ve instagram  uygulamalarından da para kazanma şansınız vardır.

Öncelikle en az hesabınızda bir video olması gerekir. 1000 takipçi olduğunuz anda video çekme yerinin yanında canlı yazısı çıkmaktadır. Canlı yazısına tıkladığınız da canlı yayın açmış oluyorsunuz ve yayınınıza gelen kişiler size hediye attıkça siz para kazanıyorsunuz.

Tiktoktan Nasıl Para Çekilir?

Tiktokerler ne kadar para kazanıyor? Tiktok para cinsinden dolardır. Banka hesabınızı tiktoka bağlayarak bu şekilde banka kartınız ile hesabınızdan para çekebilirsiniz. Tiktokerler izlenme oranlarına göre para kazanmaktadır. Bunun için net bir şey söylemek mümkün değildir.

Tiktoktan Nasıl Para Kazanılır?

Herkesin canlı yayın izlenmesi ve hediye gelmesine göre kazandığı para farklılık göstermektedir. Birde eğer video içeriği üreticisi olursanız her video başına yaklaşık 4 TL alabilirsiniz tabi bu tutar videonuzun izlenme sayısına göre değişiklik gösterebilir.

Youtubedan Nasıl Para Kazanılır?

Öncelikle bir Youtube hesabı açın ve içerik stüdyosuna girin ardından soldaki menü yerine tıklayın ve oradan kanal yazısına bastıktan sonra durum deyin ve özellikleri seçin. Orada para kazanma adlı bir yer olacak onu etkinleştirin. Ardından orada ne yapmanız gerektiğini adım adım size yazacaklar onları yaptığınız takdirde para kazanmak için hazırsınız.

Youtubeda Kaç Aboneye Ulaşınca Para Kazanabiliriz?

Youtube kaç aboneden sonra para kazanılır? İlk olarak hesabınızı açtıktan sonra1000 abone olunca bir videonuz 4000 veya birkaç videonuzun toplamı 4000 izlenme olursa para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Instagramdan Nasıl Para Kazanabiliriz?

İnstagramdan nasıl para kazanılır birçok kişi tarafından merak edilen bir konudur. Öncelikle etkileşimi yüksek bir hesabınız bulunması şart şayet instagram gibi global bir platformdan para kazanmak istiyorsanız.Takipçi sayınız önemsiz ister beş ister bin isterse on bin olsun farketmez.

Hesabınızın etkileşimi yüksek olduğu sürece siz de instagramdan para kazanabilirsiniz. Öncelikle etkili ve aktif olduğunuz veya olacağınız bir instagram hesabı açın ve bir kaç post, reels veya Ig TV atın. Story (hikâye) atarak aktif olduğunuzu gösterin. Reklam yapmak amaçlı sponsorlar ile anlaşabilirsiniz.

Sponsorun Olmasının Önemi Nedir?

Örnek olarak bir cilt bakımı ürününü alarak video çekin ve etkilerini vs. anlatarak onu kısaca övün güzel yanlarını söyleyerek almalarını tavsiye edin bu şekilde takipçileriniz sizden görecek ve bu ürünü almaya başlayacak siz de sponsorunuzdan para kazanacaksınız.

Yüksek Takipçili Hesaplar Başka Yollar ile de Para Kazanabilir Mi?

Yüksek takipçiniz varsa ve edit veya buna benzer şeyler yapmayı biliyorsanız bu şekilde de para kazanabilirsiniz.

Bu durumlar sadece çok yüksek takipçili hesaplarda geçerli olabilir. Bu yüzden hesabınızı yeni açtı iseniz olmama şansı var.

Sfs (karşı tarafın hesabını ss yani ekran görüntüsü alarak storynizde paylaşarak karşı tarafı takip etmelerini istemek) , edit yaparak veya bir gönderisini storynize koyma şartı ile para kazanma şansınız da vardır. Karşı taraf para karşılığı sizden bunlardan birini isteyebilir.

 Kendi E Ticaret Mağazanızı Kurun

Kendi e ticaret mağazanızı kurup instagrama bağlayarak kendi ürünlerinizi satıp para kazanabilirsiniz. Instagramın mağaza kısmında ürünleriniz satışa çıkar ve instagram kullanan kişiler ürünlerinizi görür bu şekilde satış yapma şansınız olur.

 İnstagram Kaç Takipçiden Sonra Para Veriyor?

İnstagram kaç takipçiden sonra para veriyor?  İnsatagramda beş bin takipçiden sonra her paylaşımdan para kazanma şansınız vardır. Ne yazık ki şu anlık bu durum sadece Amerika ile sınırlı fakat instagram her geçen gün gelişme aşamasında olduğu için belki bir gün Türkiye’ de de bu durum geçerli olabilir. Ülkemizde ise en az 10.000 takipçi sonrasında instagram para ödemektedir.

Formun Üstü

Formun Altı

 

Youtube, Tiktok ve İnstagramdan Para Kazanma Rehberi
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin