Bilecik’te Teröre Lanet Konvoyu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suriye’nin İdlib kentinde rejim unsurlarının saldırısında şehit olan 36 asker için Bilecik’te birlik ve beraberlik konvoyu düzenlendi.

M Plakalılar şoförü Oktay Tüzün ve Emre Kandemir’e düzenlediği destek konvoyu için teşekkür eden Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selman Aydeniz Mehmetçiğin her zaman yanında olduğunu vurguladı.

Bilecik Bilecik 1.Organize Sanayi Bölgesi Kantar önünde toplanan araçlar şehir turu atarak İstasyon mahallesinde tekrar Kantar önüne geldi.

Daha sonra  şehitler için dua edildi, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okudu.

Düzenlenen konvoya Odalar birliği, Ziraat Odası, Taksiciler Derneği, M Plaka Minibüsçüler Derneği, 1 Nolu Minibüsçüler Koop, 6 Nolu Minibüsçüler Koop, Gülümbe Koop, Vezirhan Koop, Otobüsçüler Koop, Bilecik Taşıyıcılar Koop, Bayırköy Taşıyıcılar Koop, Ticari araç sahibi esnaf ları ve vatandaşlar katıldı.

Ordumuzun her zaman yanında olduğunu söyleyen Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selman Aydeniz; “İdlib’de şehit olan Mehmetçiklerimizin mekanı cennet olsun. Gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Şehit yakınlarına Bilecik’ten acımız acımızdır diyoruz ve selam, dua gönderiyoruz. Devletimizin Ordumuzun ve Milletimizin yanındayız.” ifadelerine yer verdi.

 

Bilecik’te Teröre Lanet Konvoyu
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin