BİLECİK’TE ŞEHİTLERE SAYGI KONVOYUNA GÖLGE DÜŞTÜ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te, Suriye’nin İdlib kentinde şehit olan askerler için düzenlenen saygı konvoyuna, çıkan kavga gölge düşürdü.

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde kent merkezinde yaklaşık 250 aracın katılımıyla şehitlere saygı konvoyu düzenledi. Al yıldızlı bayrakla donatılmış 250 den fazla aracın ve yüzlerde vatandaşın katıldığı konvoya, trafikteki diğer araç sürücüleri de destek verdi.

Ülkemiz, Suriye’nin İdlib kentinden gelen kötü haberlerle sarsılırken vatandaşlarımız konvoy, tezahürat ve yürüyüş yaparak hainlere tepkilerini, şehitlerimizin acısını yaşarken de devletimize olan desteklerini göstermeye çalışıyor… Ancak dün akşam ki konvoyda çıkan kavga ise vatandaşı çileden çıkarttı..

KAVGA ETMEYE DEVAM ETTİLER!

Kent merkezinde gerçekleştirilen konvoy esnasında Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi önünde kavgaya tutuşan guruplar, güvenlik güçlerinin ve vatandaşların müdahalesiyle ayrıldılar ancak durulmayarak 2. nizamiye önünde ve Küçük Sanayi Sitesi içerisinde kavga etmeye devam ettiler.

“KONVOYA GÖLGE DÜŞÜRDÜLER”

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerince alınan tedbirler sonucu kavgalar büyümeden engellenirken, vatandaşlar, “Burada acımızı bir nebzede olsa yaşamaya, devletimize de desteğimizi göstermeye çalışıyoruz. Birlik olmaya ihtiyacımızın olduğu bu günlerde bunun gibi olaylara gerek yok. Konvoyumuza gölge düşürdüler” yorumlarında bulundular.

BİLECİK’TE ŞEHİTLERE SAYGI KONVOYUNA GÖLGE DÜŞTÜ!
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin