Bilecik’te 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte kadınlarımız, Tasavvuf Müziği Konseri ve Şiir Dinletisi ile buluştu.

 

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen etkinliğe; Milletvekili Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Belediye Başkanı Nihat Can’ın kadınlar için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü armağanı olarak  düzenlenen etkinlik, katılımcılar tarafından beğeniyle takip edildi.

 

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen etkinlikte; Tasavvuf Müziği Sanatçısı Ömer Selimoğlu sevilen eserlerini seslendirirken, Televizyonların Beğenilen İsmi İkbal Gürpınar ise konuşmacı olarak bilgiler aktardı.

 

‘’’MEDENİYETİN DOĞDUĞU ŞEHİRDE OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM’’

Programda konuşan İkbal Gürpınar, Bilecik’te olduğu için duyduğu memnuniyeti belirterek; ‘’Dünyaya Medeniyeti aşılayan devletin doğduğu şehirde olduğum için çok mutluyum’’ dedi.

 

Bilecik’te çok güzel bir şekilde ağırlandıklarını kaydeden Gürpınar, ‘’Birçok şehri geziyoruz. Ancak böyle kültür kongre merkezi ve sahip olduğu özellikler ile misafirperverliği hiçbir yerde görmedim’’ dedi.

 

Televizyon ekranlarının sevilen ismi İkbal Gürpınar söyleşisinde aile hayatı, sosyal ve iş hayatı ile dinimizde kadının yeri konularında katılımcılara bilgiler aktardı.

 

‘’KADINLARIMIZ BAŞIMIZIN TACI YENİ DÖNEMDE KADINLARIMIZ İÇİN ÇOK DAHA GÜZEL PROJELERİMİZ VAR’’

Etkinlik sonunda konuşan Belediye Başkanı Nihat Can ise konuklarına teşekkür ederek, ‘’Bilecik Belediyesi olarak yine güzel bir etkinliği gerçekleştiriyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi kadınlarımız Başımızın tacıdır. Gerçekten kadınlarımız hayatımızın her anında bizlerin en büyük yardımcılarıdır. Bizler de Bilecik Belediyesi olarak kadınlarımıza bu konuda büyük önem veriyoruz ve yeni dönem projelerimizin birçoğunun temelinde kadına verdiğimiz önemin izleri yatıyor’’ ifadelerini kullandı.

 

Etkinliğin sonunda Milletvekili Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı ile Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can konuklara Bilecik toprağından yapılan kahve fincanı takımı hediye etti.

 

FESLEĞEN ÇİÇEĞİ TOHUMU VE KALEM HEDİYE EDİLDİ

Renkli ve güzel anların yaşandığı etkinliğin sonunda İkbal Gürpınar, kitaplarını imzalayarak, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Diğer yandan Belediye Başkanı Nihat Can tarafından kadınlar için hazırlanan fesleğen çiçeği tohumu ile kalemler, kadınlara dağıtıldı.

 

Bilecik’te 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin