Başkan Can; Minibüsçülerin Sorularını Cevapladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Nihat Can, ilimizde ulaşım hizmetini sağlayan M Plakalı minibüsçülerle bir araya geldi.Bilecik Belediyesi Şehir Ormanı’nda gerçekleştirilen buluşmada Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi’nin şu anda yapmış olduğu ve yeni dönemde yapacağı projeler hakkında bilgiler verdi.

 

Minibüs esnafının sorularına cevap bulduğu toplantıda konuşan Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik’te yerel, genel ve özel teşebbüsün iştirakiyle şehrimizi en iyi yerlere getirme gayretinde olduğunu kaydetti.

 

Bilecik Belediyesi’nin yeni dönemdeki ulaşım hizmetleri hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’Hemen her gün şehrimizin ayrı bir dinamik gücünü oluşturan sivil toplum kuruluşu, esnaf ve derneğimizin üyeleriyle bir araya geliyoruz. Çünkü biz en başından beri Şehrimizi Birlikte Yöneteceğiz ve Gönül Belediyeciliği ilkelerini ortaya koymuştuk. Bu anlamda bugün de ilimizdeki ulaşım hizmetlerine katkı sağlayan kardeşlerimizle bir araya geldik. Onların fikir ve taleplerini dinledik. Son derece faydalı görüşmeler oldu. Hep birlikte güzel çalışmalarla şehrimizi en iyi yerlere getirmeye gayret göstereceğiz’’ ifadelerini kullandı.

 

M Plakalı Minibüs Esnafı da buluşmadan duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can’a teşekkür etti.

Başkan Can; Minibüsçülerin Sorularını Cevapladı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin