BİLECİKLİ KIZIMIZ GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“TradeMaster Yatırım Ligi Yarışması”

Üniversiteler arasında düzenlenen yarışmada Bankacılık Finans bölümü öğrencileri kıyasıya yarıştı.

İş Yatırım tarafından düzenlenen “TradeMaster Yatırım Ligi” ödüllü yarışmasında Bankacılık ve Finans bölümü öğrencileri kıyasıya yarıştı. 17 Farklı Üniversiteden 144 takımın katıldığı yarışmada birinciliği ODTÜ, İkinciliği ise BİLKENT Üniversitesinden katılan öğrenciler alırken üçüncülüğü ise OKAN Üniversitesi öğrencileri kazandı. Dört kişiden oluşan takımda Bilecik’li kızımız Sevcan Nida Şimşek de yer alırken hemşehrimiz göğsümüzü kabarttı.

“Başarılı Öğrencimiz Sevcan Nida Şimşek Gururumuz Oldu”

İl Özel İdarede çalışan İlimizin tanınmış simalarından Mehmet Şimşek ile Devlet Hastanesinde çalışan Başhemşire yardımcısı Nimet Şimşek’in kızları Sevcan Nida ödülünü geçtiğimiz gün aldı. İstanbul İş Bankası genel müdürlüğünde düzenlenen törende ödüllerini alan öğrenciler arasında hemşehrimiz Sevcan Nida Şimşek’in de olması gururlandırdı.

Bankacılık Finans sektöründe yapılan yarışmada dereceye girerek büyük bir başarıya imza atan Okan Üniversitesi öğrencisi, kardeşimiz Sevcan Nida Şimşek’i ve ekip arkadaşlarını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

BİLECİKLİ KIZIMIZ GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin