BİLECİKSPOR’DA KONGRE YAPILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Cinoğlu Başkanlığı Bıraktı”

Bilecikspor’un olağan kongresi gerçekleşti. Geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamadığı için yapılamayan kongrede bu kez yeterli çoğunluk sağlanarak yeni yönetim belli oldu. Divan Başkanlığını eski kulüp Başkanı Cengiz Özer, Divan Başkan yardımcığını CHP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Korkman, Divan saymanlığını ise Belediye Ruhsatlar müdürü Vahdettin Tetik’in yaptığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

BİLECİKSPOR’DA KONGRE YAPILDI (2)

ESKİ BAŞKAN CENGİZ ÖZER YENİ YÖNETİME ADETA DERS VERDİ!

Divan başkanı Cengiz Özer bir konuşma yaparak kulübün geçmiş yıllarından bahsederek, yeni yönetimin çıtayı yükseltmesi gerektiğini ifade etti. Eski başkanlardan özellikle Ali Han ve İsmail Cinoğlu ile yönetim kurulunda görev yapan arkadaşlarına teşekkür eden Özer yeni yönetime başarılar diledi. Daha sonra söz alan İsmail Cinoğlu kısa bir konuşma yaparak bugüne kadar kulübe katkı yapan herkese, yönetim kurulu üyelerine, taraftar gruplarına, basın mensuplarına teşekkür ederek, gece gündüz kulübe destek olacağının sözünü verdi.

Denetim kurulu raporu, faaliyet raporu ve tahmini bütçenin okunup oylanmasıyla devam eden genel kurulda tek liste ile seçimlere geçildi. Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Harun Dilek, Ebutalip Dursun, Muhittin Onur, Naşit Satılmış Ok, Hüseyin Yalçın, Hakan Ayaz, Rıfat Kiremitçi.

BİLECİKSPOR’DA KONGRE YAPILDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin