BİLECİK’İN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRECEK PROJELER

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında kampanya çalışmalarına ara vermeden devam eden Yeniden Refah Partisi (YRP) Bilecik Belediye Başkan Adayı Cafer Arslanboğa ve ekibi, Gülümbe Kalkınma, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Gülümbe Spor Kulübünü ziyaret etti.

"PROJELER ANLATILDI"

Yeniden Refah Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Cafer Arslanboğa, İl Genel ve Belediye Meclis üyesi adayları ile parti teşkilatı üyeleri, Gülümbe Kalkınma, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri ve Gülümbe Spor Kulübü temsilcileri ile köy halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Gerçekleştirilen ziyarette köy halkına, Yeniden Refah Partisi'nin gelecek planlarını ve misyonunu anlatan Arslanboğa, seçim kampanyasının bir parçası olarak, Bilecik'in geleceğini şekillendirecek projelerini de anlattı.

"KENT ÜZERİNDEKİ OLASI ETKİLERİ…"

Bu projelerin kent üzerindeki olası etkileri ile ilgili köy halkıyla fikir alışverişinde de bulunulurken, vatandaşlar ise Arslanboğa ve ekibinin sunumunu ilgiyle dinledi ve projelerle ilgili görüş ve önerilerini de paylaştı. Karşılıklı görüş alışverişi ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette vatandaşlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti de ifade ettiler.

"AHMET ÇELİKAL DESTEK İSTEDİ"

Diğer yandan YRP Belediye Meclis üyesi adayı, Gülümbe köyünün sevilen sayılan isimlerinden Ahmet Çelikal da kısa bir konuşma yaparak seçimlerde  partisine ve adaylara destek istedi.

         

BİLECİK’İN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRECEK PROJELER
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin