SUBAŞI’DAN ANLAMLI BULUŞMA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, Şehit ve Gazi ailelerine yönelik iftar programı düzenledi.

Subaşı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeği, şehitlerimizin ve gazilerimizin ailelerini bir araya getirdi. Bilecik Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin de katılım sağladığı iftar yemeği 18 Mart Çanakkale Zaferi öncesi özel olarak düzenlendi.

Partiden yapılan açıklamada;

"BU VATAN NİCE ZORLUKLARLA KAZANILDI"

"Şehit ve Gazi ailelerinin katılımıyla gerçekleşen iftar programında şehit ve gazilerimiz dualarla anıldı. Subaşı, yaptığı konuşmada, şehitlerimizin ve gazilerimizin vatan için gösterdikleri fedakarlığın asla unutulmayacağını ve kendilerinin de her zaman şehit ve gazi yakınlarının yanında olduklarını belirtirken; “ Vatanımız için canlarını feda eden,  her şeyden önce vatan diyerek kahramanca kendini siper eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle ve anıyor, tüm kahraman ve cesur gazilerimizi de saygı ve şükranla selamlıyorum. Siz şehitlerimizin ve gazilerimizin yakınları olarak onların bizlere emanetisiniz. Her zaman yanınızda olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Yarın bildiğiniz gibi 18 Mart Çanakkale Zaferimizin yıl dönümü. Bu vatan nice fedakarlık nice zorluklarla kazanıldı. Bunun bilinci ve sorumluluğuyla hareket etmeye, her zaman ülkemiz ve milletimiz için çalışmaya özen gösteriyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferimizin 109. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahraman şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum” ifadelerini kullandı.

           

SUBAŞI’DAN ANLAMLI BULUŞMA
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin