Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuruluş Diriliş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik Milletvekili olarak, Milli Mücadele’yi Cumhuriyet’le taçlandıran gelişmeler silsilesinin dönüm noktasında; Türk milletinin geleceğini tayin etme irade ve inancının bir yansıması olarak 23 Nisan 1920 de açılan Büyük Millet Meclisimizin açılışından 102. Yıl sonra Gazi mecliste yer almanın haklı onurunu yaşıyorum.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’miz 102 yıllık geçmişiyle demokrasimizin, millî irademizin, millet egemenliğinin en önemli sembolü olmuştur. Ulusal Egemenlik Bayramını dünyada çocuklarına armağan eden tek ülke olmamız milletimizin çocuklarımıza verdiği değerin ispatıdır.

İstiklal Harbi’nin Başkomutanı, TBMM’nin ilk başkanı, Cumhuriyetin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere; 23 Nisan 1920 de kurucu mecliste şehrimizi 1. Dönem milletvekili olarak temsil eden Ahmet Lakşe, Halil Işık, Mustafa Kemal Güney, Necip Soydan Ve Ahmet Hamdi Aksoy beylerle birlikte 23 Nisan 1920’den bugüne Meclis çatısı altında Şehrimiz adına ve milletimiz adına görev yapmış tüm milletvekillerinden vefat etmiş olanları rahmet ve şükranla yâd ediyor, hayatta olanlara sağlıklı uzun ömürler diliyorum.

Gazi Meclisimizin Açılışının 102. Yılında coşku ve heyecanımızı alanlara, meydanlara taşıyacağımıza inanıyorum.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 102. Açılış yılı vesilesiyle bütün hemşehrilerimin ve tüm çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.

Hep birlikte daha iyiye daha güzele…

 

 

 

                                                                                                       

 

Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin