BİLECİK DEVA’DA İSTİFA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Bilecik Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Merkez İlçe Başkanı Volkan Altun istifa etti.

“Parti sorumluluklarıma artık gerekli zaman ve enerjiyi ayıramadığımı fark ettim” diyen Altun istifasına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bugün bu partideki görevimden istifa ettiğimi duyurmak için burada bulunuyorum. Bu, verilmesi kolay bir karar değildi, ancak dikkatlice düşündükten sonra işimin yoğunluğunun parti görevlerime devam etmeme izin vermediğini fark ettim.

Zaman ilerledikçe, bu partideki en özverili ve tutkulu kişilerden bazılarıyla birlikte çalışma ayrıcalığına sahip oldum. Birlikte birçok harika şey başardık ve kaydettiğimiz ilerlemeden gurur duyuyorum. Ancak kariyerimde ilerlemeye devam ettikçe, parti sorumluluklarıma artık gerekli zaman ve enerjiyi ayıramadığımı fark ettim.

Kararımın partiden veya üyelerinden herhangi bir memnuniyetsizliğin yansıması olmadığına herkesi temin etmek istiyorum. Bu partinin temsil ettiği ilke ve değerlere derinden bağlıyım ve bu idealleri kişisel ve profesyonel hayatımda desteklemeye devam edeceğim.

Bu partide bulunduğum süre boyunca beni destekleyen herkese teşekkür etmek istiyorum. Hepinizden çok şey öğrendim ve burada edindiğim anılara ve dostluklara değer vereceğim.

İlerlerken, toplumumuzda olumlu bir değişim yaratmak için çalışmaya devam edeceğim. Bu partideki zamanım sona eriyor olsa da, fark yaratma tutkum her zamanki kadar güçlü.

Anlayışınız ve desteğiniz için hepinize teşekkür ederim. Gelecekteki çabalarınızda hepinize en iyisini diliyorum.”

BİLECİK DEVA’DA İSTİFA
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin