ŞAHİN BAŞKAN’IN HEYBESİ DOLU DOLU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin’in heybesi dolu dolu…

Geçtiğimiz günlerde bir dizi açılış ve ziyaretler kapsamında Bilecik’te bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ak Partili Belediye Başkanlarıyla da görüştüğü kaydedildi.

Belediye Başkanlarının yaptıkları ve yapacakları projelerle ilgili taleplerini gerek sözlü, gerekse de yazılı şekilde ilettikleri belirtilirken Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin’in taleplerini dosya halinde sunduğu vurgulandı.

Cumhurbaşkanlığı Özel Kalemine sunulan dosyada Bakanlıklarda takip edilen Osmaneli projeleri, 4.etap Toki, devam eden Millet bahçesi, kapalı yüzme havuzu, Strateji ve Planlama Başkanlığındaki projeler, Sanayide yeni gelişme alanları, Osmaneli-Bursa- Bandırma YHT sonrası Lojistik Merkezi talebi, KYK Yurdu, Eğitimde teknik bölümler, Soğuk hava deposu, yöresel ürünlerde kapasite artışı ve meyve suyu tesisleri gibi konularının içerdiği kaydedildi.

“ŞAHİN; “İLÇEMİZ BÖLGEMİZİN PARLAYAN YILDIZI OLMAYA DEVAM EDECEK”

Konuyla ilgili değerlendirme bulunan Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin; “ilçemizde devam eden ve yatırım programımızda olan projelerimizle ilgili bir dosya hazırlayarak Cumhurbaşkanlığı Özel Kalemine ilettik. Bugüne kadar ilçemize yaptığımız her hizmetlerde büyük desteklerini gördüğümüz kıymetli bakanlarımıza ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ilçemiz adına şükranlarımızı sunuyorum. Sunduğumuz dosyada ilçemize yapımına başlanan ve yapmayı planladığımız projeler hakkında sunum yaptık. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Osmaneli’ne en iyi hizmetleri yapmak için Hükümetimizin desteği ile var gücümüzle çalışmaya devama ediyoruz. Yeni Türkiye yüzyılında ilçemiz bölgemizin parlayan yıldızı olmaya devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

 

ŞAHİN BAŞKAN’IN HEYBESİ DOLU DOLU
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin