Adaylıktan çekildi Bilecik’te CHP’yi destekleyecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

14 Mayıs 2023 de yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri öncesi kesin aday listeleri belli oldu.
Bilecik Milletvekili kesin aday listesinin ilk sırasında ismi yer alan Demokrat Parti (DP) Milletvekili   adayı, Gölpazar’lı hemşehrimiz Yüksel Ürem adaylıktan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP’ li Bilecik Milletvekili ve adayı Yaşar Tüzün, 2. sıra adayı Vedat Kazıcı’ya destek vereceğini açıkladı.

“ZAMAN BİRLİK OLMA ZAMANI”

Yüksel Ürem; “zaman birlik olma zamanı ben olmazsam olmaz diyerek kibirlenip yaşanan bunca ekonomik sıkıntı hukuksuz işlemler gün ve gün artan zamlar kapanan fabrikalar satılan devlet arazileri yoksulluğa itilen koca bir ulusa Millet itifakı olarak destek vermek ve parlementer sisteme geri getirmek zorundayız” dedi…

“SAHADA DESTEK VERECEĞİZ “

Yüksel; “artık bu fütursuzca işleten yönetime dur deme zamanı ben de şahsım olarak benle birlikte hareket eden sivil toplum kuruluşları dernekler Bilecik’in önde gelen kanaat önderleriyle aldığımız karar gereği Cumhuriyet Halk Partisi adayı sayın Yaşar Tüzün’ün aday olarak liste başı olmasını ve bizler de sahada alanda kendisine destek vereceğimizi burdan da ilan ediyorum.
Ankara’da yaptığım görüşmeler neticesinde başta genel başkanım Gültekin Uysal ve partimizin kurmaylarıyla da bu görüşümü onlarla da paylaştım bundan sonraki siyasal yaşamımda gerek genel başkanım Gültekin Uysal, gerek Demokrat Parti ana yönetim MYK kurmayları, İl. İlçe teşkilatları olmak üzere partimizin bayrağını şeref ve onurla her yerde dalgalandırmaya devam edeceğim sözünü de verdim.

“BİLECİK HALKI MÜSTERİH OLSUN”

Bilecik halkı ve seçmenlerimiz müsterih olsunlar ki size söz yine baharlar gelecek 15 Mayıs sabahı aydınlık bir Türkiye’ye uyanacağızBu vesileyle tek adam rejimine dur demek için tüm seçmenlerimizi CHP oy pusulasına oy vermek için çağırıyorum.
Yolumuz açık umudumuz daim olsun” ifadelerine yer verdi.

Adaylıktan çekildi Bilecik’te CHP’yi destekleyecek
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin