CHP’DE ADAYLAR TANITILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PARTİLİLERDE UMUTLAR YÜKSEK


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Örgütü Milletvekili adaylarını tanıttı.

chp-de-adaylar-tanitildi-7353

Parti binasında yapılan toplantıya İl Başkanı M.Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu, İlçe ve Belde başkanları, Meclis üyeleri ve partililer katıldı.

İlk olarak konuşan İl Başkanı M.Metin Yaşar aday adaylık sürecini anlatarak aday adaylarına verdikleri katkılarından dolayı teşekkür ettti.Yaşar, “Bu seçim normal bir seçim değil. Rejim değişikliğini belirleyecek bir seçim. Onun için herkese, hepimize çok büyük sorumluluklar düşüyor.Ülkemizin 13. Cumhurbaşkanı genel beşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır buna hiç şüphemiz yok” dedi.

chp-de-adaylar-tanitildi-7354

Daha sonra söz alan Bozüyük Belediye Başkanı M.Talat Bakkalcıoğlu ise seçime aza bir zaman kaldığını belirterek, “adaylarımızın kazanması için var gücümüzle çalışacağız. Geçen yerel seçimlerde Mart’ın sonu bahar demiştik şimdi ise baharı hep birlikte yaşayacağız” dedi.

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı ise yaptığı konuşmasına: “Benim Ailem” sözleriyle başlayarak; ” Ben onlara ağabeyim diyorum. Yaşar abim ve Vedat abimin adaylıkları hayırlı olsun. Her iki adayımız da siyaseten tecrübeli isimler. Büyük bir özveri göstererek çok çalışacağız” diyerek Kemal Kılıçdaroğlu’nun da 13. Cumhurbaşkanı olacağına vurgu yaptı.

“İKİ VEKİL PARLEMENTOYA GİDECEĞİZ”

2. Sıra Milletvekili adayı Vedat Kazıcı yaptığı konuşmasında Bilecik olarak bir ilke atacaklarını belirterek Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olacağını iddia ederken; “Bilecik’ten bu iki vekil Parlementoya gideceğiz” dedi.

“GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI”

Son olarak söz alan Milletvekili ve 1.sıra  adayı Yaşar Tüzün ise 14 Mayıs seçimlerinin Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olacağına dair vurgu yaptı.

Bugüne kadar muhalefet partisinin milletvekili olduğunu, ancak 14 Mayıs tarihinden sonra iktidar partisi Milletvekili olarak Bilecik’e ve ülkemize hizmet etmek istediğini söyleyen Milletvekili Tüzün konuşmasının son bölümünde göz yaşlarına hakim olamadı.

Eşi ve çocuklarından helallik isteyen Milletvekili Tüzün, “Bugüne dek onları çok ihmal ettim ama 14 Mayıs’tan sonra maalesef yine ihmal edeceğim. Onlar benim çekirdek ailem ancak ben bugüne dek hep büyük ailem olan partimize daha fazla zaman ayırdım.” ifadelerine yer verdi.

Aday tanıtımı toplu aile fotoğrafı çekinilmesi ile son bulurken İlçe başkanları ile toplanyı ile devam etti.

chp-de-adaylar-tanitildi-7356

chp-de-adaylar-tanitildi-7357     chp-de-adaylar-tanitildi-7358     chp-de-adaylar-tanitildi-7359

CHP’DE ADAYLAR TANITILDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin